m&m's
Entuzjast(k)a
właśnie jestem po przeczytaniu regulaminu, i powiem Wam szczerze że inni nam zazdroszczą naszego śmietniczka, i stąd ten regulamin :-)
też tak pomyślałam :-)
i ja też!!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
właśnie jestem po przeczytaniu regulaminu, i powiem Wam szczerze że inni nam zazdroszczą naszego śmietniczka, i stąd ten regulamin :-)
też tak pomyślałam :-)

dokladnie tak!!!właśnie jestem po przeczytaniu regulaminu, i powiem Wam szczerze że inni nam zazdroszczą naszego śmietniczka, i stąd ten regulamin :-)
mamstud
super te bodziaki
też je zamówię
ja ostatnio zamówiłam body early days i nie jestem zadowolona ponieważ nie mają zapięcia przy szyjce tylko te tak zwane motylki..rozciągnęło się to w cholerę już po pierwszym praniu![]()

ale my rozumiemy o co chodzi, tylko dla mnie to jest bez sensum&m's to chodzi o to tylko że jeśli przez godzine nikt z Tobą nie pisze to abyś nie pisała post pod postem, jeśli z kimś jeszcze piszesz i między Twoimi postami są wypowiedzi innych to można pisać krótkie wiadomości - namieszałam![]()

dla Andrzejka kiedyś kupowałam ubranka z tej firmy i zawsze byłam bardzo zadowolona.
A Wy co z tym regulaminem? Coś mnie ominęło?