• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
mamstud te Hippo dziś zakupiłam i jestem zadowolona, fajne w dotyku i rozmiarówka jest ok

m&m's to chodzi o to tylko że jeśli przez godzine nikt z Tobą nie pisze to abyś nie pisała post pod postem, jeśli z kimś jeszcze piszesz i między Twoimi postami są wypowiedzi innych to można pisać krótkie wiadomości - namieszałam :baffled:

mamstud
super te bodziaki
też je zamówię:tak:
ja ostatnio zamówiłam body early days i nie jestem zadowolona ponieważ nie mają zapięcia przy szyjce tylko te tak zwane motylki..rozciągnęło się to w cholerę już po pierwszym praniu:wściekła/y:

Właśnie ja też już ni kupie tych z early days uwazam tak samo
mamstud a te które Ty zakupiłaś jak gatunkowo... dobre?

Oj dziewczyny dziekuje za dobre słowo. I ja mam nadzieje, że będzie ok. Narazie warga jest paskudnie spuchnięta, a krwiak duży.
A nasza dzisiejsza nocka... no cóż... Julek usnął o 22 a wstał o 12, 1, 3, 4, 5, 6 i po każdej pobudce usypiałam go jakieś 20 minut. Boshe dziewczyny leżałam na szczebelkach i głaskałam go spiąc:szok:

Mamstud fajne te bodziaki.

Ela powodzenia i szkoda, że ten materiał nie był w porządku.:tak:

Nino chodziło mi o ten wcześniejszy post. Ten w którym zostałaś nazwana żałosną twardzielką oczywiście mnie też by wkurzył i rozumiem Cię.:tak:

Confi super, że randka się udała. Już czuje co się będzie w takim razie działo w walentynki:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry