• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

Witam wieczorkiem;-).
Przyjechała dzisiaj do mnie koleżanka z 8 miesięcznym synkiem , i wpadłyśmy na pomysł że zrobi mi paznokcie , i tak przy tych naszych 2 urwisach trwało to 4 h...padam na pysk:sorry2: ale mam nowe ładne paznokcie:tak:.

reklama
kasia-- pochwal sie nowymi paznokietkami kochana:) jestem ciekawa jakie soboe zrobilas??

a ja ciagle w biegu, wpadam i wypadam a wam dziewczynki zycze przyjemnego wieczorku i wypijta za moje zdrowie,, kubus znow wczoraj mial kryzys pobudka co 20 min...:///

Proszę.;-) DSC01200.jpg

a wiecie co ja będe zaraz robiła...
tak!
mąż właśnie włączył Siedemnaście mgnień wiosny- jak jutro będe sypała żartami to wiecie skąd...

Hejka:-)
Ja jestem....ale Patologia leci:-D

Kasia....wooow jakie pazurki...już nie pamiętam kiedy takie miałam:baffled:

Tikanis....życze Ci spokojnej dzisiejszej nocki:tak:

confi, no nieźle, gratulacje :tak::tak: to teraz masz zajęcie :-)

tsarina, na długo jedziecie do Sandomierza? fajnie tak się oderwać od rzeczywistości :tak:

ankzoc, ja zauważyłam że Marcelitko zaczął się budzić w nocy odkąd wróciłam do pracy :dry::dry: tylko że w sumie w tym czasie zaczęły się wyrzynać dwie górne "jedynki", więc niby mam dwa powody - ale do końca nie jestem pewna który to ten właściwy :sorry2:

mmatysia, a ty znowu się do jakiegoś wyjazdu szykujesz? :cool2: takiej to dobrze :tak::-):-)
normalnie chyba trzeba ci nadać przydomek "Powsinoga nr 2" :-D:-D:-D

kasica, a ty masz jakieś specjalne ćwiczenia na twoje oczka? no wiesz chodzi mi o to by bez pomocy lekarza i leków jakoś poprawić ich stan?

tikanis, biedactwo ty... mam nadzieję że niebawem minie u was ten ciężki okres, bo kurczę ile można :baffled::baffled: scikam cię mocno :***

kasia, ładne paznokietki :tak::tak: żele czy akryle?
życzę cierpliwości przy smarowaniu pupci Fifiego :-):-)

a ja oglądam jakiś film na Polsacie....o dziwo nie widziałam go wcześniej :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry