• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

Witajcie, ja dziś mam wolne ale spdzę dzień z Damianem. Cały weekend go nie widziałam.
Przepraszam ,że wczoraj nie złożyłam zyczeń solenizantom, umknęło mi...mam nadzieję ze mi wybaczycie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Tak więc Nataszce , Guciowi spóźnione ale szczere życzenia wszystkiego co najlepsze od Confi i Damisia
także dzisiejszej jubilatce Dianie skladam serdeczne życzenia
i dla każdego po torcie mam
dla dziewczynek
95v12c.jpg

2wbyt90.jpg

oraz dla Gucia
a4muk6.jpg

tymczasem zmykam pobawić się z Damisiem, jak on zaśnie to zajrzę...

aha...moje dziecko chodzi prowadzone za jedną rączkę :-)
mam film ...jak będę miała czas to pokażę ...

reklama
Dzień Dobry mamuśki :-), ja już w pracy ehhh po kolejnej masakrycznej nocce, Mai wychodzą 2 górne 2, i jakoś powoli strasznie to idzie a mała cały tydzień jest marudna i już 2 tydzień w nocy robi nam pobudki co godzinę. Dawałam jej virbucol, ale nie pomaga, dawałam ibufen d i też nic :-(, wiem , że sie biedna męczy a my razem z nią i nie wiem już jak mam jej pomóc :-(

kup koniecznie żel na ząbkowanie i gryzaki trzymaj w lodówce- zwłaszcza jeśli masz te żelowe! Ulga murowana, a co do nocy, to masażyki, masażyki, żele, zimne gryzaki i masażyki- masaże dziąseł stymulują wyżynanie się ząbków- denetystka Izy tak nam powiedziała:tak:;-)

Witajcie, u nas wielkie przygotowania do wyjazdu do S-mierza, choc to za tydzień, trzyba kupić zaległe prezenty dla dziadka i prababci, dla "siostrzyczki" Izy no i jakoś logistycznie to ogarnąć....

Najlepsze życzenia od Zofika i cioci Agi
dla
Nataszki i Gucia
radosnego uśmiechu, wielu wesołych przyjaciół, wspaniałych zabaw, wymarzonych zabawek, bajkowych snów do poduszki, lodów na deser i wszystkiego czego tylko zapragniecie
dla Gucia

2mr6viw.jpg

dla Nataszki

2vmstu9.jpg

Witam się z Wami z ranka.
STO LAT DLA DIANY(może by tak jej mamusia czasem nas odwiedziła:rolleyes::rolleyes:).
Podczytuje was trochę ale mam małe urwanie głowy. Po pierwsze przeszukuję net by znaleźć jakieś fajne miejsce na Wielkanoc.Po drugie poszukuję w necie sprzetu narciarskiego na niedzielny-walentynkowy wyjazd. Po czwarte uświadomiłam sobie,ze komunia za pasem a my nie zaczęliśmy żadnych przygotowań.Siedzę w necie i przeglądam wzory zaproszeń na roczek i komunie,powoli zaczynam szukać garniturów dla chłopców i kreacji dla siebie.Po czwarte-co ja bym zrobiła bez netu:baffled:
Tsarino-Udanych zakupów i oczywiście wyjazdu(choć to za tydzień:-))
Confi-Gratulacje dla Damiana:-):-):-).Chyba jako pierwsi będą biegać.
Tak miedzy nami to mi się do tego nie spieszy bo obecne wyczyny człowieka-demolki mnie przerażają:szok:.Tylko dzisiaj zdążył pozrywać dwie naklejki ze ścian i rozebrał kilka listew przypodłogowych o grzebaniu w kociej misce nawet nie wspomnę:eek:

Witam się z Wami z ranka.
STO LAT DLA DIANY(może by tak jej mamusia czasem nas odwiedziła:rolleyes::rolleyes:).
Podczytuje was trochę ale mam małe urwanie głowy. Po pierwsze przeszukuję net by znaleźć jakieś fajne miejsce na Wielkanoc.Po drugie poszukuję w necie sprzetu narciarskiego na niedzielny-walentynkowy wyjazd. Po czwarte uświadomiłam sobie,ze komunia za pasem a my nie zaczęliśmy żadnych przygotowań.Siedzę w necie i przeglądam wzory zaproszeń na roczek i komunie,powoli zaczynam szukać garniturów dla chłopców i kreacji dla siebie.Po czwarte-co ja bym zrobiła bez netu:baffled:
Tsarino-Udanych zakupów i oczywiście wyjazdu(choć to za tydzień:-))
Confi-Gratulacje dla Damiana:-):-):-).Chyba jako pierwsi będą biegać.
Tak miedzy nami to mi się do tego nie spieszy bo obecne wyczyny człowieka-demolki mnie przerażają:szok:.Tylko dzisiaj zdążył pozrywać dwie naklejki ze ścian i rozebrał kilka listew przypodłogowych o grzebaniu w kociej misce nawet nie wspomnę:eek:

mmatysia, faktycznie sporo się dzieje u ciebie.
ja też jak przychodzi coś załatwić, to od razu dziękuję światu za internet!!! bez netu to jestem jak bez rąk.:no::no::baffled::baffled:

co do grzebania w misce. Mikołaj też to uwilbiał!!:baffled::baffled::dry::dry: dlatego dzięki niemu psy przeszły na zdrowszy tryb: pora posiłku - 20 minut miska stoi jak nie zjadły to trudno, w 3 dni się nauczyły wszystko zjadać!!!:tak::tak::-):-) a wcześniej to jedzenie stało cały dzień!!!:cool::cool:

Cześć mamuśki ;)

Mała śpi to stwierdziłam, że się przywitam popołudniu.
Trochę teraz będę rzadziej pisała, urlop od forum ;-) M staje się zazdrosny a i małej teraz muszę poświęcać więcej uwagi bo że raczkuje porządnie na czterech kończynach to z prędkością światła :szok:

Dobra mykam poczytać książeczke bo znowu gdy byłam na mieście to padał śnieg i oko wariuje :baffled:

reklama
Witajcie mamuśki!
ankzoc- u nas też idzie ząbek górna jedynka i też mamy nieprzespane nocki więc łączę sie z Wami w bólu.
Na dokładkę dopadł mnie jakiś rotawirus i padam na twarz. Człowiek nie docenia tego jak jest zdrowy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry