• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witaj Martuś:-)
Ty jedna mnie powitałaś :*

Kasiu- dobranoc :*

:****
podlizuję się bo ciężko mi się czasem regulaminu trzymać, to chcę mieć fory.:-):-):-)
(p.s.) wiesz że to joke, prawda.:sorry2::sorry2:

kto mi usunąl posty??????????????????

pani moderator......robisz porządki?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:****
podlizuję się bo ciężko mi się czasem regulaminu trzymać, to chcę mieć fory.:-):-):-)
(p.s.) wiesz że to joke, prawda.:sorry2::sorry2:

kto mi usunąl posty??????????????????

pani moderator......robisz porządki?

tiaa - zaczynam łączyć posty... w ten sposób szybciej nauczymy się respektować regulamin ;-):tak:

Dobry wieczor,ja jak zwykle na koniec ...

dla GUCIA i NATASZKI wszystkiego dobrego na kolejny miesiac...

U nas ida kolejne zabki ,dwojeczki sa dopiero kreski ale lada dzien beda stukac..przez to Xavko zmierzly ...

musze isc spac, bo mnie strasznie oczy-spojowki szczypia

milych snow ...dobranoc

aha przez regulamin bedzie mniej stron do czytania...

Ostatnia edycja:
witam kobietki!ja jak zwykle ostatnia,no ale taki nocny marek zemnie:-)akurat obudzilam się na Karmienie Niki,niunia opróżniła cycusia i dalej smacznie śpi:-)a ja jakoś się rozbudziłam i niemoge zasnąć,pomęcze troszke swoje patrzały :tak:to może sen wróci:-)a tymczasem wam wszystkim życze dobrej spokojnej i przespanej nocki:tak::-)

Dzień Dobry mamuśki :-), ja już w pracy ehhh po kolejnej masakrycznej nocce, Mai wychodzą 2 górne 2, i jakoś powoli strasznie to idzie a mała cały tydzień jest marudna i już 2 tydzień w nocy robi nam pobudki co godzinę. Dawałam jej virbucol, ale nie pomaga, dawałam ibufen d i też nic :-(, wiem , że sie biedna męczy a my razem z nią i nie wiem już jak mam jej pomóc :-(

SPÓŹNIONE ZYCZONKA DLA NASZYCH MALUSZKÓW:
FILIPKA - KASI, GUCIA- MALINKI, NATASZKI- MARZENY NO I DLA DIANY- KORNASI

ROŚNIJCIE ZDROWO NA POCIECHĘ RODZICÓW :-)

reklama
Witam dziewczynki!!!

Kasiu dIa Fifiego,Marzenko dIa Nataszki, MaIinko dIa Gucia moc buziaków i torcik.Kornasiu dIa Twojej maIutkiej również najIepsze życzenia.Mam nadzieje,że z okazji święta Diany zajrzysz do nas.:tak:

Witam wszystkie nowe mamusie. Zostancie u nas na dłużej:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry