• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

my też nie raczkujemy, ale Iza Mirka już staje... ona po prostu idzie w ślady rodziców... my też nie raczkowaliśmy, od razu chodziliśmy...

Dzieki tsarina pocieszyłaś mnie w sumie Dawidek próbuje podciągać sie do stania i jak mu trochę pomogę to stoi na sztywnych nóżkach. Więc pozostaje mi czekać a może lada chwila sam stanie:-)

reklama
Dzieki tsarina pocieszyłaś mnie w sumie Dawidek próbuje podciągać sie do stania i jak mu trochę pomogę to stoi na sztywnych nóżkach. Więc pozostaje mi czekać a może lada chwila sam stanie:-)

no właśnie, dokładnie tak jest...
no, ale Iza baaaardzo skacze i już wiem, że ma mocne nogi, wogóle to cholernie silne dziecko, a głosik to... wdała się w mamuśke, jak nic...

Dobry wieczór.
Wreszcie pozbyłam się gości...ufffff.
Lubie towarzystwo ale nie trzy dniz rzedu od rana do wieczora.:no: Matysia wywieźliśmy w piątek do teściów i miał być spokojny weekend:baffled:
już Wam odpowiadam...ja traktuję kwiaty jak narzędzie pracy a frezje to wyjątkowo niewdzięczne narzędzie, nie dość ,że nie ma to to liści to jeszcze te łodyżki rachityczne pękają przy byle nacisku i są naturalnie śliskie przez co uciekają mi z chwytu :dry: za każdym razem jak robię wiązankę z frezji to cała się spocę...
to ze strony technicznej a od strony estetycznej tudzież praktycznej jest tyle innych kwiatów które za tę cenę wyglądają ciekawiej i nie trzeba ich tak obkładać liśćmi...
uważam zachwyt nad frezjami za mocno przesadzony...jedyna forma w jakiej akceptuję frezje to same kwiaty saute w dużej ilości wstawione do szerokiego szklanego wazonu...ot co ;-)
Jako osoba wtajemniczona to zgadzam się w 100%(ale i tak kocham frezje i białre tulipany:-))
Ponawiam pytanie mamusie co pijemy?

Witam mamuśki

Na początek zyczenia(zaległe - bo wczoraj wpadłam jak po ogień i bieżące)

Dla Filipka, Gucia i Nataszki wszystkiego co najlepsze i standardowo mało siniaków, dużo uśmiechów, ząbkowania bezbolesnego i przespanych nocy(chociaż w tych przypadkach nie ma z tym problemu)

Mamstud super, że Gaba zaczyna przy mebelkach chodzić.
U nas niestety przez te próby chodzenia przy meblach i telewizor był mały wypadek:( - oczywiście nic nowego się nie stało, pisałam już o tym w czwartek.

Aha witam nowe mamy:)

No i zapomniałam co napisać jeszcze miałam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry