• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów, dużo uścisków, mase buziaczków i ogromu nowych wrażeń

* dla Gucia
* dla Nataszy

ehh myślałam że choć z rana troszkę z wami popiszę, ale niestety płonne me nadzieję :-(
od wczoraj Marcelek zaczął raczkować (chyba jako ostatnie majowe dzieciątko :zawstydzona/y::zawstydzona/y:) no i same wiecie jak to teraz wszystko wygląda :szok: zabawki wogóle już go nie interesują, tylko te same "zakazane" rzeczy...już myślałam by mu może kupić jakąś nową zabaweczkę, ale czy to ma sens :baffled:.
oprócz tego że raczkuje usilnie stara się podnieść na nogach (nie podbierając się o żaden przedmiot domowy :szok:).
no i jeszcze wyczułam pod paluszkiem że przebił się nam kolejny ząbek :tak::-).
ja wypluta po pracy - 6 dni pracowałam, a dziś goście przychodzą :sorry2: a jeszcze obiecałam mężowi że pójdziemy na miasto by mógł sam sobie wybrać prezent (na urodziny chcę mu kupić telefon, akurat tak się złożyło że stary popsuł się 2 dni temu :szok::szok:)

witam kolejną mamusię - Agnieszka, ja też obecnie w Irlandii jestem :tak::tak:

mamstud, m&m
- śliczne te wasze starszaki :tak:

mamstud, ty to wogóle jak -nastka wyglądałaś, normalnie jak starsza siostra a nie jak mamusia ;-):-)

ide....rety...żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce to bym była najszczęśliwsza na świecie :-D:-D:-D:-D

reklama
Cześć Majóweczki:-)

Kasiu, wczoraj Filipek miał urodzinki - pamiętałam, ale dopiero dziś mogę napisać:sorry2:

Wszystkiego najlepszego dla Was!!:tak:

Malinko i Marzeno - dla Was oraz dla Gucia i Nataszki także wszyyystkiego najlepszego!!
Buziaki od nas:-)

boshe Wy tu o kolejych ząbkach, a my nie doczekałyśmy się jeszcze ani jednego:sorry2:
w ogóle u nas to jakoś tak ani zębów, ani włosów:errr::oo: a ja tak bardzo bym chciała robić małej kucyki:hmm::oo2:

Filipek dziękuję wszystkim za pamięć wielki buziak:-).
Nataszko moja kochana i jedyny w swoim imieniu Guciu Wszystkiego najlepszego Dla was i dla Waszych rodziców, moc uścisków od cioci Kasi i Fiśka.;-)

boshe Wy tu o kolejych ząbkach, a my nie doczekałyśmy się jeszcze ani jednego:sorry2:
w ogóle u nas to jakoś tak ani zębów, ani włosów:errr::oo: a ja tak bardzo bym chciała robić małej kucyki:hmm::oo2:

Nina, wczoraj rozmawiałyśmy o "łysinach" (mamstud-Gaba; Kasia - Filipek; ja - Maja)
No więc nie martw się nasze dzieci po prostu "oszczędzają włosy, żeby później na dłużej starczyły";-);-);-) :-):-):-)
a po za tym czy Kasia już nie zaczyna stawać i chodzić? Bo mamy teorię że "łysi" szybciej łapią te akcje. ;-);-);-) :-D:-D:-D

a co do zębów to spoko, wyrosnął i będą najzdrowsze.:-):-)

KASI I NINIE 27:biggrin2:
SZYMONKOWI I MALGOSS:biggrin2:
MAI I M&M'S:biggrin2:
FILIPKOWI I KASI:biggrin2:
ORAZ DZISIEJSZYM SOLENIZANTOM
GUCIOWI I MALINCE:biggrin2:
NATASZCE I MARZENCE
WSZYSTKIEGO naj naj naj dla bejbisiow i mamusiek:)

a ja ciagle w biegu/.....
aga- no moj kubusiek tez zaczyna interesowac sie ziemia w kwiatach...ejhhhh takchyba maja wszytskie dzieciaki... robia to co im nie wolno...
nina- nie przejmuj sie moj tez nie ma ani jednego zabka , u ciebie to juz teraz kwestia miesiaca lub dwoch..:)
mamstud- super ,, to jak bedzie miala 10 mc to juz bedzie smigac.. kubus narazie tylko sie wspina..:P

Witam dziewczynki w niedzielę!

barmanka79- mój Dawidek jescze nie raczkuje:-( więc nie jesteście ostatni, pełza co prawda i sprawnie mu to idzie ale nie raczkuje. Ma taki samochodzik co się go naciąga puszcza i jedzie. To jedna z trzech jego ulubionych zabawek. Już dość dobrze opanował jego obsługę i wędruje za sowim ulubieńcem po pokoju.Może taka zabawka zainteresowałaby Marcelka.

A tak swoją drogą to chyba zacznę sie martwić bo ruchowo to jesteśmy chyba daleko w tyle:-(

Martuś
to faktycznie coś w tym jest:-)
Kasis już jakieś dwa tyg. stoi...nawet na chwile sie puszcza:tak: ale od razu robi "klap" na pupę:-D a chodzić przy ławie próbuje...tyle że jeszcze mało w tym "gracji":sorry2:

reklama
Gucio, Nataszko- wszystkiego najlepszego!

A tak swoją drogą to chyba zacznę sie martwić bo ruchowo to jesteśmy chyba daleko w tyle:-(

my też nie raczkujemy, ale Iza Mirka już staje... ona po prostu idzie w ślady rodziców... my też nie raczkowaliśmy, od razu chodziliśmy...

No to marto wam tą teorie obalę.Filip stoi,ba chodzi przy meblach i prowadzony za raczki-a kudełków ma sporo:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wyjątek potwierdza regułę:-p:-p:-p

mamstud Andrzej to Ty tylko ładniejszy! Uderzające podobieństwo...

Załączniki

• ciasto23.jpg
    ciasto23.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry