mamstud
Luty 2004, maj 2009
no tak... już poprawiam się :-) Nie mam na kompie jego niemowlęcych zdjęć, musiałabym skanować...dawaj jakieś młodsze zdjęcia ,niemowlakiem jest się ponoć do 12 m. ż.![]()
m&m's Mikołajek cudny!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no tak... już poprawiam się :-) Nie mam na kompie jego niemowlęcych zdjęć, musiałabym skanować...dawaj jakieś młodsze zdjęcia ,niemowlakiem jest się ponoć do 12 m. ż.![]()
normalnie coraz bardziej się zaczynam Pani bać ,Pani Moder..dobra... przejrzalam ten wątek pobieżnie... widzę, że nabijacie się z regulaminu (spoko...), ale z tym damy sobie radę..
. i z postami pod postami też...;-) od jutra postaramy się na bieżąco poprawiać...
zobaczę co na innych wątkach nawyprawiałyście![]()

słodko takie brzdące śpią:-) a te loczki ach och,teraz ich nie ma prawda...

tylko i wyłączniepodobny do mamstud.

i bardzo dobrze, Witamy kolejną nową mamusię....Cześć,
jestem szczęśliwą mamą 9 miesięcznego Antosia. Dzisiaj dołączyłam do forum, a że jeszcze nie znalazłam wątku powitalnego, postanowiłam przywitać się tutaj :-)