• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Oryginalnie pochodzę z województwa opolskiego, ale aktualnie mieszkam w Irlandii. Pracuję sobie po ok 3-4 godz. dziennie, resztę czasu poświęcam mojemu maluszkowi, a to co zostanie ( ;-)) ukochanemu :-)

Tak po prawdzie, to na forum jestem od dawna - same wiecie jak to jest: 100 pytań do :-D - a jak ubrać, w co się bawić, czym karmić..., ale dopiero dzisiaj postanowiłam się zarejestrować, bo z tego co widzę, to towarzystwo jest naprawdę doborowe i miło będzie wymienić się doświadczeniem i spostrzeżeniami, albo najzwyczajniej w świecie, ploteczkami :-D

Wszystkiego Najlepszego dla Nataszki i Gustawa....Sto Lat Kochane Maluszki...Buziaki
tort_dla_dzieci.jpg

Witajcie kochane....ja na sekunde,zaraz jade:baffled:

Witam nową mamusie Agnieszke:-) wooow,tyle nowych dziewczyn:tak:

Dziewczynki nie mam czasu Was teraz nadrobić,postaram się pózniej....miłej niedzieli...papatki:-)

dzień dobereke:-)

Kasiu i Filipku wszystkiego najlepszego!!!przepraszam, że dopiero dzisiaj ...wczoraj miałam się pojawić wieczorem na forum..ale nie wyszło..mam nadzieję, że mi to spóźnienie wybaczycie

No a dzisiaj: Wszystiego najlepszego dla Nataszki i Gucia:-)

Matko kochana..a wczoraj to widzę, że jakiś wysyp nowych forumowiczek:-D Witam Was wszystkie

Tisarina - jak super, że już nie miksujesz jedzenia.
Moje brzdące wypluwają każdy większy kawałek marchewki, ale ja je biorę sposobem i wolniutko zwiekszam kawałeczki. Bardzo lubią jeść kawałki banana, herbatniki czy warzywa ze "skarpety", czyli takiego gryzaka z siatką. Jestem zadowolona, że to zaakceptowały, bo strasznie się boję, że się zakrztuszą.

Marzena80- mieszkamy na Podlesiu.

A my wczoraj byliśmy na zakupach całą rodzinką. Smyki mają nowe foteliki - już takie dla dużych dzieci ;) i to był debiut tego sprzętu. Lepiej im tak mija podróż jak siedzą przodem do kierunku jazdy, chociaż w tych kubełkach też nie było źle.

reklama
Dzień dobry.
Przede wszystkim gratulujemy Damiankowi pierwszego zębola:-)
składamy spóźnione życzenia:
KASI I NINIE 27:-)
SZYMONKOWI I MALGOSS:-)
MAI I M&M'S:-)
FILIPKOWI I KASI:-)
ORAZ DZISIEJSZYM SOLENIZANTOM
GUCIOWI I MALINCE:-)
NATASZCE I MARZENCE
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA DZIECIACZKÓW I ICH MAMUŚ.
Teraz nadrabiam zaległości:sorry2:
Po edycji:
Zapomniałam powitać nowe forumowiczki .Oby zostały z nami na dłużej:sorry2:
Moniq i Dziewczyny jak wytłmaczyc mojemu Dzieciowi:wściekła/y: zeby nie wybierała piasku z kuwety i ziemi z doniczek dzis 4 raz ja myłam...i sprzątałam:-(
Niestety nie da się:baffled:.U nas to samo kuweta to ulubione miejsce zabawy(od piatku poszły dwa worki żwirku:wściekła/y:).Wymysiłam taki sposób,że wyciągnę dmuchany basen Mateusza zakupię wór piłek i zrobie mu suchy basen.Będzie miał taką dużą kuwetę, zanim wywali z basenu te piłki to minie trochę czasu (będę mogła pisać na BB:-)),piłki w buzi nie wyrządzą takiej szkody jak żwirek bo po prostu ich tam nie włoży:tak: no i nie będę musiała całego dnia z odkurzaczem chodzić;-)
Ememesiku-Piękne te butki-szkoda:-(
A zapomniałam Wam powiedzieć, że Gaba chodzi bokiem przy meblach!
Gratki dla Gabuli.No i witamy w klubie:-)
Doczytałam,że któraś z nowych mam jest z Katowic(przepraszam nie pamiętam która mam dobra pamięć ale krótką:zawstydzona/y:)
Miłego dnia życzę kochane

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry