• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

Wiecie co? To jest czasem trochę bez sensu .... :sorry2: Bo mnie się zdarza że edytuję posta, dopisuję coś ważnego a właśnie w tym czasie ktoś coś pisze i już nikt do mojej edycji nie wróci :baffled: To jak? Mam wtedy tego posta odetytować i wpisać jako nowego?
zadajesz zbyt skomplikowane pytania jak dla nas - szarych użytkowników BB:confused:

po edycji:

Witaj AgA!!!
Witaj Martalis!!!

reklama
Witajcie Kochane Mamy!!!!
No i Witam Serdecznie Swieżynki ;-) (jak mówia moje bachorki służbowe):-D
Jest wesoło...tylko wytrwajcie:tak:
Wydłuży nam sie wyscig do "jak nawiecej postów mam ja...":-D
Confi (z rozpedu napisałam Konfi):-D - sprzedawaj frezje i pisz do nas
Tsarina zapomnialas napisac o sobie cos....ze jestes mama najbardziej zebowatego Dziecia na Forum , ze jestes nasza Pania Generałowa, i ze często robisz nam musztre....:baffled:

Buziaki **** dla reszty ...nawet dzis tłoczno mimo weekendu

zadajesz zbyt skomplikowane pytania jak dla nas - szarych użytkowników BB:confused:

po edycji:

Witaj AgA!!!
Witaj Martalis!!!

Robię to li tylko w celu nabicia sobie kolejnych postów :-p... przecież nie liczę na to, że ktoś wymyśli złoty środek na ten wielki problem :sorry2::-);-)

po edycji (1 post mniej):

Gdzie Wy wszystkie ???
Roman wkurzony
Michał się zadręcza
Andrzej ma dylemat
Kinga jest załamana
Basia jak zwykle łagodzi sytuację
O Jezu, Roman jedzie do domu Honoraty ... ale się dzieje .... (mówię o "Na wspolnej" jakby się ktoś nie zdążył zorientować) :-D:-D:-D;-);-);-)

Ostatnia edycja:
Robię to li tylko w celu nabicia sobie kolejnych postów :-p... przecież nie liczę na to, że ktoś wymyśli złoty środek na ten wielki problem :sorry2::-);-)

po edycji (1 post mniej):

Gdzie Wy wszystkie ???
Roman wkurzony
Michał się zadręcza
Andrzej ma dylemat
Kinga jest załamana
Basia jak zwykle łagodzi sytuację
O Jezu, Roman jedzie do domu Honoraty ... ale się dzieje .... (mówię o "Na wspolnej" jakby się ktoś nie zdążył zorientować) :-D:-D:-D;-);-);-)
a Igor zostanie ojcem...:-D

Moniq i Dziewczyny jak wytłmaczyc mojemu Dzieciowi:wściekła/y: zeby nie wybierała piasku z kuwety i ziemi z doniczek dzis 4 raz ja myłam...i sprzątałam:-(

a Igor zostanie ojcem...:-D

Moniq i Dziewczyny jak wytłmaczyc mojemu Dzieciowi:wściekła/y: zeby nie wybierała piasku z kuwety i ziemi z doniczek dzis 4 raz ja myłam...i sprzątałam:-(

... i nie chce tego dziecka :baffled::baffled::baffled:

AgA ... hmmm, ja po prostu "krzyczę" do Lili żeby nie ruszała. Na razie słucha, reaguje na "NIE!" ... ale czy będzie tak za miesiąc, dwa - nie wiem :sorry2:
Musisz jej jakoś tłumaczyć, podbiec jak grzebie wziąć, powiedzież "nie można!" stanowczo, tak żeby zrozumiała i tak do skutku. Może to coś da?

a byłam na śniadaniu. i czytałam gazetę --- straszny!!!!!!!! artykuł.:no::no: o kobiecie, Matce 2 dzieci ( w tym jedno 10 miesięcy) która spadła z konia i złamała kręgosłup. straszne!!!!

zgadzam sie z Moniq, że to czasem trudniej ogarnac takie edytowne posty.

nie wiem jak nauczyć dziecko niegrzebania w kuwecie.:oo2::oo2::confused:

zaraz muszę szykowć Mikołaj na imprezkę i potem go odprowadzić i na pocztę pójdę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry