• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

Mało powiedziane, rękami szeorko rozstawionymi witam Cie wśród naszego małego forumowego wariatkowa! Opowiedz coś o sobie, koniecznie!
Dziekuje za miłe powitanie:-) jestem mamą ośmio i prawie pół:-) miesięcznego Dawidka ur. 25 maja 2009. Mieszkamy od niedawna w małej wiosce i niestety i nie znam tu żadnej młodej mamy z którą mogłabym pogadać.. Więc liczę na Was!!!!

reklama
Marzena80 - cóż za przenikliwość ;) Zgadłaś krajanko - jestem z Katowic.

Moje bliźnięta to Ania i Łukasz. Bardzo łobuzują, tak, że czasem nie wiem w co ręce wsadzić i które ratować ;) Młody wstaje i raczkuje, a Młoda na razie się przemieszcza czołgając. Mamy w sumie 3 zęby (2:1 dla Łukasza). Dzieci urodziły się w 36 tygodniu, w dokumentach mają wpisane wcześniactwo, ale nie mają (odpukać) żadnych przykrych pozostałości po tym okresie. Jak na razie troszkę mało ważą, ale pracujemy nad tym :)
Ja na razie jestem na urlopie wypoczynkowym, potem pójdę na wychowawczy.
I chyba tyle :)

No pieknie, obecnie nie ma na forum joli, wróci niebawem, to mama dwóch bliźniaczek, Alicji i Amelii, więc z nią pewnie najczęsciej pogadasz o kłopotach z bliźniakami... https://www.babyboom.pl/forum/dziec...sow-przez-smakoszy-mam-majowych-2009-a-31866/ tu znajdziesz wszystko co potrzebne do "podtuczenia" dzieci...

Dziekuje za miłe powitanie:-) jestem mamą ośmio i prawie pół:-) miesięcznego Dawidka ur. 25 maja 2009. Mieszkamy od niedawna w małej wiosce i niestety i nie znam tu żadnej młodej mamy z którą mogłabym pogadać.. Więc liczę na Was!!!!

ooo, super, moja Iza Mirka też 25 maj, to razem będziemy świeczki na torcie palić... mała ta wioska? i w jakich rejonach?

dobra... ja póki co"pasuję" z pisaniem... Jaga wyrwała mi spację, "1" i "v" z klawiatury... więc... pewnie popołudniu przywitam się z Wami z nowym nabytkiem... Przy okazji słuchawki też wymienię... więc powracam do życia na skype!!!:-D:-D:-D
buziole:****

Bardzo dziękuję za linka do przepisów :) Chętnie skorzystam, bo gotuję w hurtowych ilościach i zamrażam.
Cieszę się, że na forum jest jeszcze jedna bliźniakowa majowa mama. Czekam w takim razie na jej powrót :))

Kasieńka - witaj!!! Pisz często, pisz!!!

Katka, a gdzie w Katowicach mieszkasz?

Tsrina - jesteś rewelacyjna!!! muaaa***

Kasieńka, Katka witam ;-)

M odsypia tydzień ;-) ja zrobiłam już masę na ciasto i masę kokosową i robię Murzynka z kokosem wrzucę link do przepisów

Mała rozrabia, M przywiózł jej pchacza a ona na siedząco go pcha :oo2:

Kurcze kurcze ... co tu się dzieje :-)
3 nowe mamy w tak krótkim czasie???

mama Niki, Katka, Kasieńka, witajcie. Miłego forumowania ... Ekipę mamy tu naprawdę świetną, zresztą same zobaczycie :tak:

Katka, w czym mrozisz jedzonko dla dla bliźniąt? Był tu kiedyś taki temat i w sumie nic z niego nie wynikło :sorry2:

reklama
Hellllou Babolki kochane , ja melduję się z pracy. Dziś mam dość ruchliwy dzień więc tylko się witam i dziękuję z wszystkie gratulacje , muaaaa :*

mamaNiki ,Kasienka, Katka witajcie na majowym wątku, rozgośćcie się, idealną charakterystykę napisała już Generałowa Tsarina więc ja nic więcej nie muszę dodawać
:-D

Kasica, zobaczysz ,że Rokasanka przywyknie do nowego gadżetu i niedługo zacznie pchać go tak jak powinna :tak:

Aga_k_m...ja bym dała jadze starą klawiaturę do zabawy :-D:-D:-D
może przestanie znęcać się nad nową , a tak serio to taka z płaskimi klawiszami jest trudniejsza do zniszczenia ;-)

dobra, ja mykam bo żyć nie dają, trzymajcie kciuki bym szybko sprzedała frezje ( nienawidzę frezji :baffled:) a potem już z górki. Napiszę coś wieczorem gdy już ruch zelżeje...tego posta pisałam przerywając trzy razy więc nie ma sensu bym teraz siedziała na forum.
C U L8er ( czyli do zobaczenia później :-p)

byłabym zapomniała...WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA FILIPKA, OD CONFI I DAMISIA!!!.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry