• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

mama Niki witaj ;-)

Kasiu wszystkiego najlepszego dla Filipka
:-):-)
klikfoto_shop_e41a209.jpg

Miłego dzionka :tak: :-D

p.s.
M jedzie później na korki to postaram się wejść

reklama
Chciałam się z Wami przywitać :) Jestem nową uczestniczką forum i mamą majowych bliźniaków. Bardzo miło będzie mi poczytać o Waszych doświadczeniach i postępach forumowych dzieciaków.

filipku wszytskiego naj,, przespanych nocek.:)

a u nas niby lepiej ale dzis kubus znow budzil sie ok 7 razy:////
ehhh oby nie wrocilo.. a tak przecietnie budzi sie ok 3-4 razy takze zle nie jest a ja wciaz nie mam na nic czasu.. przychodze z pracy szybko obiad kubus i tak schodzi do wieczora://malego uspilam prezed chwila wiec i ja pojde sie zdrzemnac:) buzki dziewczynki

FILIPKU STO LAT!!!

sh1_250.jpg

Katka, Mamo Niki - witajcie!!!
Katka czyżbyś z Katowic była???
Napiszcie dziewczyny coś o sobie!!!

Confi gratuluję ząbka!!!

Nie wychowana jestem...
mama Niki, Katka.kat witajcie serdecznie, koniecznie napiszcie coś więcej, o mamie Niki już wiemy, że Nikola to duża dziewczynka...

buziaki i czujcie się tu swojsko, niemal jak w domu:
pozwolę sobie tytułem wprowadzenia przedstawic Wam po krótce "nieformalny" regulamin forum...
1. AA rządzi, AA radzi, AA nigdy Cię nie zdradzi- mamy pijące spotykają sie spontanicznie na wieczornych pogaduchach przy piwie/winie/wódce lub gorącej czekoladzie;-)
2. Jeżeli posiadacie talent kulinarny to zapraszamy na wątki o przepisach i przepisach dla naszych dzieci...
3. Jeżeli Wasze dzieciaczki sa przemegaśnie kochane lub bardzo łobuzują- zapraszamy na wątek ze zdjęciami...
4. pamietajcie o regulaminie bo Jaśnie Oświecone i Wszem Wychwalane Panie Moderatorki czuwają nad tym całym bajzlem...
5. Chociaż na forum był jeden majówek, to za długo paplaniny babskiej nie wytrzymał, więc dopuszczalne są następujące formy powitań oraz ich wszelkie modyfikacje
+ witajcie laseczki /lasencje /mamuśki /majóweczki /dziewczynki /dziewczuszki /żołnierze /żołnierki /kochane / ślicznotki oraz... babole/ babsztyle /wariatki /wredoty (tu mową o baaaardzo wąskim gronie) ... jak sobię coś przypomnę to dopisze..

hmmm, a reszta wyjdzie w praniu...
Zapraszam gorąco!

Helllołłłł Babencje!!!

z całym szacunkiem - gdzie Was wczoraj wywiało???
My wylądowaliśmy na imprezce i wróciliśmy do domu o 23:00, więc darowałam sobie pogaduchy... ale nie sądziłam, że i Was gdzieś poniesie...

Mamo Niki i Katka- witajcie :-):-):-)!!!

Kasiu i Filipku - Wszystkiego najlepszego na te 9 miesięcy:-):-):-):-):-):-):-)!!!

Tsarina - kofffam Cię normalnie :-D:-D:-D!!! (a przy okazji...wczoraj na bazie tego schaby stworzyłam 9 pojemników żarełka dla Jagi:tak:;-))

Ostatnia edycja:
reklama
Marzena80 - cóż za przenikliwość ;) Zgadłaś krajanko - jestem z Katowic.

Moje bliźnięta to Ania i Łukasz. Bardzo łobuzują, tak, że czasem nie wiem w co ręce wsadzić i które ratować ;) Młody wstaje i raczkuje, a Młoda na razie się przemieszcza czołgając. Mamy w sumie 3 zęby (2:1 dla Łukasza). Dzieci urodziły się w 36 tygodniu, w dokumentach mają wpisane wcześniactwo, ale nie mają (odpukać) żadnych przykrych pozostałości po tym okresie. Jak na razie troszkę mało ważą, ale pracujemy nad tym :)
Ja na razie jestem na urlopie wypoczynkowym, potem pójdę na wychowawczy.
I chyba tyle :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry