• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

Wszystkiego Dobrego dla Filipka...Buzi Kochane Maleństwo

Marzenko....czy zobaczycie to zależy od efektu:-D...nieee żartuje..wziełam aparat,fotki będą:-D:tak:
Nie,włosów nie obcinam,będe miała peruke:tak:

Tsarina....mniaaammm,zostaw troszke,wpadne jutro:-D;-)

Moniq....wiesz,kurcze im bliżej tym zaczynam się troszke obawiać tej kąpieli:baffled: ale chyba dam rade...On taki większy jest bo waży 3500g...moja mała w jego wieku ważyła 2240g:tak:
No nic zobaczymy..;-)

reklama
tsarina wow :szok: kulebiak ekstra :tak: coś czuje, że po niedzieli zrobię bo smakowicie wygląda
A ja jakąś godzinkę temu wyjęłam ciasto z piekarnika i zostało już tylko pół brytfanki :szok:

Tsarina....mniaaammm,zostaw troszke,wpadne jutro:-D;-)

teraz mi to mówisz?!

tsarina wow :szok: kulebiak ekstra :tak: coś czuje, że po niedzieli zrobię bo smakowicie wygląda
A ja jakąś godzinkę temu wyjęłam ciasto z piekarnika i zostało już tylko pół brytfanki :szok:

hehe, czytałam przepis... chyba się na niego zamachnę,,, tylko, ze po drodze jest czwartek.... qrcze....

a i nie napisałam Wam wcześniej, kupiłam sobie taką małą maluteńką, w kolorze między śliwką a jagodą, mini spódniczkę... rozmiar 42:-( co prawda, ale to tylko motywacja... ważne, że nie 44 jak wcześniej! albo 46 w ciąży:dry::shocked2:

Ale pędzicie dziewczyny. Człowieka nie było parę godzin i trochę trudno nadrobić ;) Bąble śpią ... to ja do komputera zamiast coś w domu zrobić.

Moniqsan - wkładam do woreczków foliowych, zawiązuję i tak zamrażam. Mam też kilka pojemników plastikowych z pokrywkami, ale te woreczki łatwiej mi upchać w zamarażarce ;)

Tsarina - super kulebiak. Przepis można? Faktycznie masz w domu Królową Zębatkę (zobaczyłam tickerek...). Coś specjalnego dajesz jej do jedzenia, że te zębole szybko rosną? ;)

Ostatnia edycja:
Tsarina - super kulebiak. Przepis można? Faktycznie masz w domu Królową Zębatkę (zobaczyłam tickerek...). Coś specjalnego dajesz jej do jedzenia, że te zębole szybko rosną? ;)

nie, nic specjalnego, ale za to pozegnałam sie już z blenderem, nawet mięsa jej nie miksuje bo nie trzeba... ale w mojej rodzinie takie "szybkie" zabki to norma...

a i nie chcę Cie zdenerwować, ale dziś są pustki, tutaj czasami przez dzień to trzeba i po 30 stron nadrabiać, a po spotkaniu AA... no może oszczędze Ci szczegółów, bo jeszcze uciekniesz...

coś miałam, a tak...
Ja mam Łomżę!!!!
Katka.kat pijesz coś?

Dzieki wszyskie majowe mamusie za miłe przyjęcie do grona. Mamy dzisiaj strasznie zaganiany dzień. Wieczorkiem jak Dawidek pójdzie spać to obiecuję napisać więcej o sobie i moim bombelku. A teraz zmykamy na papu.

Dzieki wszyskie majowe mamusie za miłe przyjęcie do grona. Mamy dzisiaj strasznie zaganiany dzień. Wieczorkiem jak Dawidek pójdzie spać to obiecuję napisać więcej o sobie i moim bombelku. A teraz zmykamy na papu.

no, koniecznie... tu jest jak w wojsku, pewne normy trzeba trzymać, a wieczorem weź słownik, najlepiej wysokoprocentowy:tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):dry::cool2:

na początek życzenia...

dla Malgoss i jej synka Szymonka...
dla m&m i Majki...
dla słonka i Juleczki...
dla joannn i synka Patryka...
dla Kasi i synka Filipka...
dużo zdrówka dla was kochane dzieciaczki, byście zdrowo rosły, były wesołe i uśmiechnięte. Moc buziaczków od cioci barmanki i Marcelka

confi, gratuluje ząbka :tak::tak: hihi widzę że wykluł się ten sam co i u nas ;-):tak:

witamy nowe mamusie :tak:mamo Niki, Katka.kat, kasieńka 23 mam nadzieję że z nami będzie wam przyjemniej leciał czas...

tsarina, wow super przemówienie :tak::-):-) kulebiaka nigdy nie jadłam :zawstydzona/y: wygląda na bardzo smacznego :tak:

roxy, wstaw jakieś fotki po wizażu :tak: ciekawa jestem jak "zrobi" cię kuzynka :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry