• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

wiem, nie chciało mi się ed...:cool2::cool2:

no to ładnie ... to co jest pierwsze ??? upomnienie ? :-p:-D (jeszcze dwa razy i ban!)
No dobra, jajeczka na miękko wciągnięte (M trafił na targu na fajne wiejskie i teraz obżeram się jajami - tak mi smakują)
Lili dziś pięknie obiadek zjadła (z jajkiem oczywiście) bez jednego jęknięcia ... wczoraj zresztą też (kaszkę również). Chyba popatrzyła na bliźniaczki joli i zrozumiała jak trzeba :-)

W ogóle nasza kochana jola oddała mi kupony Hipp do Rossmana i podarowała kilka próbek (żebym się nie skarżyła że nigdy nic nie dostałam) :tak:

reklama
Malinka, Tsarina mam dla was kilka plików w związku z fotografowaniem i inne, także wyślijcie mi swoje adresy mailowe na PW, a ja postaram się dziś czy jutro wysłać Wam to.

Hej kochane mamusie:-)

Witam nowe koleżanki...mam nadzieje że zadomowicie sie tu na dobre:tak: jest superowo i dziewczyny są świetne...ja do tej pory żałuje że wcześniej się nie zdobyłam na pisanie:tak::-)

AgA...nie mam pojęcia jak odgonić dziecia od kuwety:no::sorry2:

Tsarina...jesteś debeściarska...opis forum powalający:-D:tak:

Moniq....czy Ty patrzysz Na Wspólną....bo ja regularnie:tak::-D jakoś polubiłam ten serial:tak:
A Igor zachował się do bani:baffled: ale pewnie zmieni zdanie:tak:

U mnie mały sajgon,mała marudzi strasznie...oczywiście zwalam na górne idące zęby:baffled:
A ja jutro jade do Krakowa...i nie śmiejcie się będe "robiona" na Kleopatre:szok::-D Moja kuzynka ma egzamin z wizażu i padło na mnie,także będzie wesoło:tak:
Postaram się dzisiaj troche zaglądać do Was...chociaż wieczorkiem idę nauczyć kąpać moją kuzynke tygodniowego malucha...tylko czy ja to pamiętam jeszcze:-D:baffled:

Ostatnia edycja:
Roxy mam nadzieję, że zobaczymy Kleopatrę:tak:!!! Ale włosów nie obcinasz:szok:??? A jak film? Podobał się? No i powodzenia w kąpieli... nie utopcie maleństwa:-D:-D:-D

i tak muszę się pochwalić...
Jaśnie Pan Kulebiak...

Załączniki

• P060210_12.59.jpg
    P060210_12.59.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 53
Roxy
ano... wciągnęło mnie cholerstwo i czasami oglądam :zawstydzona/y: Jeny, 10 dniowe dzieciątko ... Ja czasami 4 misięcznego siostrzeńca K nie potrafię wziąć na ręce (bo mi się dziwnie "przelewa" :sorry2:)

tsarina
Nooo, wymiatasz moja droga. Jak dla mnie to jeszcze więcej grzybków musiałoby być ... uwielbiam duszone pieczarki (tylko zapewne ciasto by się zzakalcowało, więc obok, na talerzyk) :tak:

tsarina
Nooo, wymiatasz moja droga. Jak dla mnie to jeszcze więcej grzybków musiałoby być ... uwielbiam duszone pieczarki (tylko zapewne ciasto by się zzakalcowało, więc obok, na talerzyk) :tak:

ja następnym razem też dam więcej, bo ciasto mega dobre, z chrupiącą skórką i wogóle, ale w środku ubogo.... albo dam więcej, albo nie zrobie w formie rolady tylko dam farszu do środka i tylko zlepie...

reklama
hej majóweczki

witam nowe forumowiczki..yyy dobrze to chyba napisałam:baffled:

tsarina
jesteś genialna!!:-):-)

a Ty Martuś czemu nie robisz streszczeń??? CO jest z Tobą;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry