• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

o boniu, jestem zmęczona.

dziękujemy za życzonka wszytskim!!:tak::tak::tak:

przepraszam was. zawiodłam jako "dziennikarka". postaram się poprawić!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Maja jest chora i tak mi jej szkoda. tak kaszle bieduleczek nasz. tak rzęzi, chrypi.:no::no::-(:-(:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

nie, nic specjalnego, ale za to pozegnałam sie już z blenderem, nawet mięsa jej nie miksuje bo nie trzeba...

ja też nic nie miksuję. juhu!!!:-D:-D:-D:-D

natomiast Maja ma już pięć i pół ząbka, ale zapomniałam hasła i loginu do strony z ząbkowymi suwaczkami i nie mogę zmienić. a nie chce mi się nowego konta zakładać, ale spoko wkońcu się zbiorę.

po edycji:
szit, znowu jeden pod drugim.:baffled::baffled:

aha, i kupiłam buty na ślub. bardzo dobrze zrobione, wygodne, świetnu obcas, ładne, ....i oddałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(:-(, bo noga w nich mi grubo wyglądala. (to pewnei te 3 kg :-p:-p;-);-) )

a szkoda bo ładne były:zawstydzona/y::zawstydzona/y: i naprwdę świetnie zrobione.
o takie:

Załączniki

• 87_285_0155.jpg
    87_285_0155.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
m&m's ładne te butki... a może Ty masz brudne paznokcie i dlatego te buty źle wyglądały... no wiesz, są sposoby na to...
:-D:-D:-D
mi butki się podobają ,ale ja muszę mieć na pasku inaczej zgubię:sorry2:

przepraszam was. zawiodłam jako "dziennikarka". postaram się poprawić!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
czekamy na rychłą poprawę :-D:-D
edycja I
ups soryyyyy..... to nie chcący postaram się poprawić...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
m&m's ładne te butki... a może Ty masz brudne paznokcie i dlatego te buty źle wyglądały... no wiesz, są sposoby na to...

ekhm ekhm ekhm (zakrztusiłam się herbatką) ... tsarina? Co Ty dziś piłaś??? :-D:-D:-D

m&m's, to prawda, co dziewczyny prawią - te buty są naprawdę ładne. Nie rozumiem jak Twoja noga mogła w nich grubo wyglądać??? :baffled: Dlaczego w tych grubo a w innych nie :confused: Bardzo ładne :tak:

Hejo Kobity

Sto lat dla kolejnych "miesięczniaków"

witam się z biedronkowym winkiem :-p:-p:-p
no i tak skromnie się chwalimy że mamy pierwszego zębolka :sorry2:

m&m`s buciki ślicznie, szkoda że oddałaś :no:

reklama

dziękuję.:-)
a z paznokciami, to wiesz taki "french" tylko że odwrotnie. :-p:-p :-D:-D:-D

emenemsik śliczne te buty!!! dlaczego je oddałaś??? oszalałaś kobieto!!!!

:-D:-D:-D
mi butki się podobają ,ale ja muszę mieć na pasku inaczej zgubię:sorry2:

m&m's, to prawda, co dziewczyny prawią - te buty są naprawdę ładne. Nie rozumiem jak Twoja noga mogła w nich grubo wyglądać??? :baffled: Dlaczego w tych grubo a w innych nie :confused: Bardzo ładne :tak:

dziękuję, to jeszcze to przemyślę.
bo one są naprwdę bardzo ładne, a mnie osobiście (ja uwielbiam buty) powaliła jakość ich wykonania. naprawdę świetne!!
więc szkoda mi ich.
no jeszcze się zastanowie, choć już je spakowałam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry