• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
m&m's bardzo ładne buty, co Ty od nich chcesz Wypakuj je szybciutko

malinka gratuluje zębolka

A ja jestem zła. Babcia ma 75-lecie w tygodniu i upatrzyłam sobie fajny telefonik dla niej stacjonarny - głośny z dużymi klawiszami i co ważne cena dla nas przystępna, i jak na złość w sklepach koło nas nie ma już :baffled: Jeszcze jutro jedziemy do Saturna może będzie bo jak nie to się wścieknę....

Miłego pisania jutro zajrzę a dziś mówię już dobranoc :tak:

dziękuję.:-)
a z paznokciami, to wiesz taki "french" tylko że odwrotnie. :-p:-p :-D:-D:-D

dziękuję, to jeszcze to przemyślę.
bo one są naprwdę bardzo ładne, a mnie osobiście (ja uwielbiam buty) powaliła jakość ich wykonania. naprawdę świetne!!
więc szkoda mi ich.
no jeszcze się zastanowie, choć już je spakowałam.

Odpakuj i szybko nam tu fotkę swoich kulosów w nich proszę zrobić!

m&m`s wczoraj i dziś mnie nie widzi...

oj słońce wybacz!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y: to przez te edycje!!!:baffled::baffled:

ale zostaniesz wyróżniona.....

m&m`s buciki ślicznie, szkoda że oddałaś :no:

dziękuję Malinko!! :-):-):-):-) :*****
Mi też się podobają.

A jeszcze nie oddałam bo się dziś na pocztę spóźniłam.:cool::cool: więc może to jakiś znak...:-p:-p ;-);-)
do poniedzałku się zastanowię.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dawidek śpi więc jestem, mam nadzieję ze Was nie zanudzę.
Nasza krótka historia. 3 miesiące po ślubie zaszłam w ciąże!!!:-): test zrobiłam 3 dni przed okresem. Bo tak mówiła mi intuicja. I zobaczyłam 2 kreseczki jedna bardzo blada ale były 2!!! Baaardzo sie ucieszyłam. Umówiłam sie do pani doktor. Wizyta wypadała w dzień okresu. Rano dostałam plamienia. Na wizycie lekarka nie zrobiła mi usg (mimo tego plamienia) dała duphaston i kazała sie nie przemęczac. Pojechałam do domu za 4 dni już krwawiłam zupełnie jak w okres. Siedziałam w łazience i ryczałam. Zadzwoniłam do tej lekarki a ona mnie olała. Wkurzyłam się i zadzwoniłam do innego lekarza . Kazał natychmiast przyjechać. Zrobił mi usg. Okazało sie że już bije serduszko. Płakałam.... Ale obok mojej fasolki był 2 razy od niej większy krwiak. Lekarz kazał mi leżeć dał duphaston i jeszcze jeden lek na to krwawienie. Po miesiącu wszystko się unormowało. Ciąża był dla mnie cudownym okresem. Urodziłam Dawidka 2 dni po terminie siłami natury. Po porodzie dostałam krwotoku jakieś fatum normalnie:dry:.Po minie lekarza myślałam że już zejde z tego świata. Na szczęście wszystko dobrze sie skończyło. Ale dziecko dostałam dopiero prawie 24 h po porodzie bo leżałam na pooperacyjnej. Dawidek był cudowny 58cm 3520g ale nie umiał doić cyca. Męczyliśmy sie z piersia jeszcze 3 tyg i powiedziałam pas.Postanowiłam odciągać mleczko i dawać mu z butli i robię tak do dziś.Teraz mój chłopczyk waży już ponad 10 kg ma 2 ząbki i idzie mu trzeci. Nie raczkuje jescze ale pełza po domu z prędkością światła, gada po swojemu i kocha być na rączkach u mamy... na tą chwile to chyba tyle.

No to Kasieńko nie ciekawie się twoja ciąża zaczęla, ale dobrze że mimo to wszytsko było w porządku.:tak::tak:
ja to mam taką awersję do duphastonu że hej.... mam uraz.:cool::cool: jak słyszę tą nazwę to mam dreszcze.

kasieńko - wzruszająca, trochę smutna i zarazem piękna ta Twoja historia. Opisałaś ją tak że aż się zadumałam :sorry2: Widać że jesteś bardzo szczęśliwą z macierzyństwa mamą. Dobrze że Dawidek jest na świecie i ma Ciebie (Was) ... ta lekarka to totalna ignorantka! :wściekła/y:
W wolnej chwili napisz coś o sobie - czym się zajmujesz, co robiłaś przed ciążą co masz zamiar robić, co robi Twój mąż.
Życzę Ci miłego czasu z nami.
Szkoda że nie pojawiłaś się wcześniej :sorry2:

edit:

m&m's a co to są za butki? Jakiej firmy (zamawiałaś je w necie?) Były inne kolory

Ostatnia edycja:
reklama

edit:

m&m's a co to są za butki? Jakiej firmy (zamawiałaś je w necie?) Były inne kolory

:-D:-D:-D:-D

1. szpileczki,
2. Dolcis
2b. tak w necie.
3. niestety tylko taki kolor
ale była śliczna torebka do kompletu!!!!!!!!

Załączniki

• 87_911_1004.jpg
    87_911_1004.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 42

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry