malinka009
Fanka BB :)
a ja widzę poprawinyMalinka gratulujemy zębolka,proszę o poprawę suwaczka zębolkowego;-)![]()
że jest jeden więc nie wiem o co chodzi 
m&m`s wczoraj i dziś mnie nie widzi...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a ja widzę poprawinyMalinka gratulujemy zębolka,proszę o poprawę suwaczka zębolkowego;-)![]()
że jest jeden więc nie wiem o co chodzi 
u mnie nadal jesteście bezzębni,ale na pewno jutro będzie już zęboleka ja widzę poprawinyże jest jeden więc nie wiem o co chodzi

Jeszcze jutro jedziemy do Saturna może będzie bo jak nie to się wścieknę....
dziękuję.:-)
a z paznokciami, to wiesz taki "french" tylko że odwrotnie.![]()
dziękuję, to jeszcze to przemyślę.
bo one są naprwdę bardzo ładne, a mnie osobiście (ja uwielbiam buty) powaliła jakość ich wykonania. naprawdę świetne!!
więc szkoda mi ich.
no jeszcze się zastanowie, choć już je spakowałam.

to przez te edycje!!!

m&m`s buciki ślicznie, szkoda że oddałaś![]()

więc może to jakiś znak...
;-);-)
.Po minie lekarza myślałam że już zejde z tego świata. Na szczęście wszystko dobrze sie skończyło. Ale dziecko dostałam dopiero prawie 24 h po porodzie bo leżałam na pooperacyjnej. Dawidek był cudowny 58cm 3520g ale nie umiał doić cyca. Męczyliśmy sie z piersia jeszcze 3 tyg i powiedziałam pas.Postanowiłam odciągać mleczko i dawać mu z butli i robię tak do dziś.Teraz mój chłopczyk waży już ponad 10 kg ma 2 ząbki i idzie mu trzeci. Nie raczkuje jescze ale pełza po domu z prędkością światła, gada po swojemu i kocha być na rączkach u mamy... na tą chwile to chyba tyle.
Widać że jesteś bardzo szczęśliwą z macierzyństwa mamą. Dobrze że Dawidek jest na świecie i ma Ciebie (Was) ... ta lekarka to totalna ignorantka! 

edit:
m&m's a co to są za butki? Jakiej firmy (zamawiałaś je w necie?) Były inne kolory