• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

Matysia jakie przeboje??? emenemsik witam:-)
idę się wymoczyć i zaraz wracam .i ktoś tu dzisiaj walnie przemowę...2000

Ostatnia edycja:
reklama
ty się nie śmiej tylko, nalewaj!!!:-):-):-)
Leje,leje.likierek czekoladowo-miętowy może być(Mojito już mi zbrzydło-no i rum się skończył:sorry2:
Matysia jakie przeboje??? emenemsik witam:-)
Daje nam ostatnio tak popalić,że mi już nerwy puszczają.Mati dolewa oliwy do ognia nie chcąc się uczyć a M siedzi w firmie po 14 godzin i jak wraca to próbuje dyscyplinę wprowadzić co kończy się awanturą:zawstydzona/y:-powoli wysiadam.W dodatku kręgosłup znowu zaczyna dokuczać.
Edycja 1
Ememesiku pijemy za 2000 posta;-)

hej kobitki
ja też sobie zrobiłam drinka, ale uciekam z nim do wyrka...pojechaliśmy z m do ikea i jestem wykończona...
Spokojnej nocki

a co kupiłaś?

zła kobieta ze mnie...
czytam Was i wogóle, ale nie wiem co napisać...
idę spać, bo łóżko wygląda tak kusząco a ja mam takie ciężkie powieki... tylko żarcie mi w głowie...
Dobranoc kobitki...

a co kupiłaś?

zła kobieta ze mnie...
czytam Was i wogóle, ale nie wiem co napisać...
idę spać, bo łóżko wygląda tak kusząco a ja mam takie ciężkie powieki... tylko żarcie mi w głowie...
Dobranoc kobitki...
Dobranoc Tsarino:-)
Nina nie do wyrka tylko chwal się zakupami

Pustki,pustki-więc i ja zmykam
Śpijcie dobrze

Ostatnia edycja:
Ememesiku pijemy za 2000 posta;-)

osz ty w mordkę jeża, nie zauważyłam!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:

po frekwencji sądząc nie wiem czy dany mi dziś będzie ten 2000 post.:oo2::oo2::unsure::unsure:

tsarina na pewno juz cię nie ma, ale powiem, mi też żarcie po głowie chodzi!!!!! ale silna jestem!!!:dry::dry:

Nina ja też umieram z ciekawości co kupiliście!!!

Kasiu, witaj ty też!!!!:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wiem że go edytowałam,przepraszam moja wina... ach ten nasz regulamin...Aga pozdrawiam ,a teraz uciekam lulu, jutro przeczytam 2000 posta Naszej Drażetki.Dobranoc.;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry