mamamatysia
Fanka BB :)
Dobra idę...własnie Cie opieprzam!
już na Księge marsz i wrzucaj tam ogórkową!
edit: i inne potrawy też!
bo się obrażę!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dobra idę...własnie Cie opieprzam!
już na Księge marsz i wrzucaj tam ogórkową!
edit: i inne potrawy też!
bo się obrażę!

tylko uważaj, bo pierwsze mycie bywa niespodzianką... Nas Iza tak spluła, że wyglądaliśmy jak w czasie ospy (mamstud buziaki dla Andrzejka!)... potem lepiej, ale im mniej pasty dasz na szczoteczkę tym mniej Jaga zje jej i więcej będzie na ząbkach...
ale jak zje odrobinę pasty to chyba nic sie nie stanie..
?Dzięki Ci o Wielka za te porady... Zastanawiałam się jak Jadze opłukać buźkę po tym pastowaniuale jak zje odrobinę pasty to chyba nic sie nie stanie..
?
. Może to moje było przyprawione i dlatego lepsze. Solicie jedzonko swoim dzieciaczkom???Ja nie mogę ale macie tempo dziewczynki kilka stron musiałam nadrobić. Ale fajnie że piszecie o jedzonku. Ja dzisiaj zrobiłam Dawidkowi ziemniaczki , gotowane mięsko z królika(zmielone) i marchewkę z groszkem(pogniecione widelcem). Zachęcona tym że smakowało mu jak poczęstowałam go moim podobnym obiadkiem w niedzielę. Ale niestety rozczarowałam się był odruch wymiotny i powrót do zblendowanej zupki. Trochę mnie to zdziwiło bo jak gotuje mu zupkę to wyjmuję kilka ziemniaczków reszte blenduję i dodaje te pogniecione ziemniaczki. Wiec o kawałki tu chyba nie chodzi może mu po prostu nie smakowało. Może to moje było przyprawione i dlatego lepsze. Solicie jedzonko swoim dzieciaczkom???
.Ja nie mogę ale macie tempo dziewczynki kilka stron musiałam nadrobić.
Ja czasem odrobinkę ale staram się poprawiać smak potraw czosnkiem i naturalnymi ziołami.Solicie jedzonko swoim dzieciaczkom???

zaserwuj Im kanapki na drugie, do tego herbata na pierwsze i obiadek z dwóch dań jak się patrzyqwa, siostra ze szwagrem na obiad wpadają a ja mam tylko porcje z wczoraj dla mnie i M... papapapa... co by tu, co by tu...
mamamatysia Ty wiesz...

a poza tym, co to za wpadanie na obiad bez uprzedzenia