Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Moja zasypia mi popołudniu tak o16:30 i śpi do 18:00 też myślałam że nie będzie chciała spać....zresztą Ona wcześniej tak jak Jagódka Agi zasypiała pózno w nocy
....ale ostatnio tak się przestawiła że o 21:00 już zasypia...mi to pasi-baaardzo

Dziekujemy za gratulacje, a tak w ogóle to zobaczcie na mój suwaczek zębowy, śmiać mi się chce jak na niego patrzę![]()

aaa właśnie ostatnio mamamtysia pisała, że szalała w cocodrillo ja tez byłam hahah naprawde mają extra przeceny, kupiłam Mai trochę ciuszków w zasadzie wzięłam rozmiar 80, bedzie miała na wiosnę :-)
bardzo załuje... bo obecnie Jaga ma kombinezon na 92 cm, ale na przyszły sezon przydałby mi się jakiś na 104
nie mówiac o innych ciuszkach 
co do noszenia na rękach to mam twarde zasadyPonosisz na rączkach ,pośpiewasz, potańczysz i wytrzyma![]()
nie ma noszenia na rękach 

ty chyba nie wiesz co mówisz..

no ja też biorę na przetrzymanie, ale czasem się normalnie nie da :-( też mam ochotę położyć go spać tak wcześniej jak ty - ale boje się że o 5 obudzi się z oczami jak 5zł i będzie dopiero jazda :-( echhh sama nie wiem co gorszebarmanka79- wiesz co ja jak Maja już pada i chce sobie zrobić drzemkę np o 18 to staram się na wszelkie sposoby ją przetrzymać, czasami jak już nic nie pomaga to poprostu kąpie ją o 18.30 i kładę spać ;-)

jak byś za ładnie śpiewała to by zasną ,a tak masz pewność że się zdziwi i nie uśnieco do noszenia na rękach to mam twarde zasadynie ma noszenia na rękach
pośpiewać?ty chyba nie wiesz co mówisz..
słoń mi na ucho nadepnął

Płaciłam tyle samo:-):-)Mmatysiu...pisałas o kombinezonie z cocoodrilo...moja mama kupiła Nadusi kombinezonik na przyszły rok za 44 zł....fajny,super są te przeceny![]()
My rozmiar 80 to mamy na teraz .Dobrze ,że firma ma dużą rozmiarów kę bo kombinezon kupiłam na 86 i jest sporo za duży :-)aaa właśnie ostatnio mamamtysia pisała, że szalała w cocodrillo ja tez byłam hahah naprawde mają extra przeceny, kupiłam Mai trochę ciuszków w zasadzie wzięłam rozmiar 80, bedzie miała na wiosnę :-)
tjaaa prędzej pampersa przeleje ze śmiechujak byś za ładnie śpiewała to by zasną ,a tak masz pewność że się zdziwi i nie uśnie![]()