m&m's
Entuzjast(k)a
Nooooo.W akcie desperacji.
próbowałam was telepatycznie ściągnąć ale kiepski ze mnie Kaszpirowski![]()

hi hi hiObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nooooo.W akcie desperacji.
próbowałam was telepatycznie ściągnąć ale kiepski ze mnie Kaszpirowski![]()

hi hi hiUps....
Najgorsze,ze jak pojdziesz to koIeżanki mogą sie uIotnic![]()

Superowe....i te pierwsz i te drugieKasiu co do zaproszeń, to mieliśmy mały zgryz z M, bo nie mogliśmy dojść do porozumienia. ech....
nie mogliśmy znaleźć takich które by nam obojgu podchodziły i w sumie ja ustąpiłam i po prostu zgodziłam się na te które jemu się podobały.
więc ja chciałam te:
![]()
a będą takie:
Eleganckie zaproszenia ślubne-jdStyle-EL 03 (922266650) - Aukcje internetowe Allegro

o ile dobrze kojarze
Kasiu co do zaproszeń, to mieliśmy mały zgryz z M, bo nie mogliśmy dojść do porozumienia. ech....
nie mogliśmy znaleźć takich które by nam obojgu podchodziły i w sumie ja ustąpiłam i po prostu zgodziłam się na te które jemu się podobały.
więc ja chciałam te:
![]()
a będą takie:
Eleganckie zaproszenia ślubne-jdStyle-EL 03 (922266650) - Aukcje internetowe Allegro

Podobają mi sie te drugię

zresztą ten kolor wstążeczki to ja wybierałam. wkońcu coś musiałó być "po mojemu" hi hi hi

wiesz,jak mi przyślesz to ocenięno to tak jak mojemu M.
tak wogóle to one są naprawdę śliczne.
ten papier jest taki perłowy. ślicznie to wygląda. tylko że te z muszelkami są takie delikatne i tak bardziej pasują do naszej "ceremoni".![]()

(żart)
a co jeszcze raz się chajtasz???Marta oba wzory śliczne:-).
Te pierwsze taki eleganckie ale drugie tez niczego sobie.
Mnie tez w ciągu następnego tygodnia czeka wybór zaproszeń ale M się nie wtrąca![]()
a co jeszcze raz się chajtasz???