iwona100na
Majowa Mamusia
A z maleństem w brzuszku wszystko oki 
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
patusia44, katarzynak83- to ja jestem 3 w kolejce - tez mam termin na 29 maja... ale z pewnoscia bede rodzic wczesniej bo bede miala cesarke,, a to dlatego ze mam chore oczy,, jedno -1,5 a drugie -7,5, praktycznie widze tylko na jedno oko...
kokoszka- co do kupowania i urzadzania pokoiku dla malenstwa zle mnie rozumialas kochana,, ja nie robie tego pod malenstwo.. a ten remont i tak nas czekal.. a ze jest kasa to kupujemy zwyczajna szafe i biurko rogowe... plus wykladzine wszytsko normalne nic dzicinne,, te slodkie dziecnne rzeczy - czyli typowe urzadzanie pokoiku bedziemy robili dopiero gdzies moze pod koniec marca, w kweitniu...![]()
Przy okazji. Pamietajcie żeby w ciązy nie pić nic niepasteryzowanego, czyli odpadają wszytkie soczki jednodniowe. W domu można sie napić swojego lub napic świeżo wyciskany w knajpie, ale te z butelki nie wiadomo jak długo stoją ( niby 24h) ale w tym czasie i tak moga rozwinąć sie bakterie itp.
Albo wczoraj się mąż pyta czemu mi smutno (wieczorem) a ja na to, że tak bym chciała się z nim kochać, ale mi sie nie chce. On ma przy mnie ubaw jak nie wiem.