iwona100na
Majowa Mamusia
A z maleństem w brzuszku wszystko oki 
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
patusia44, katarzynak83- to ja jestem 3 w kolejce - tez mam termin na 29 maja... ale z pewnoscia bede rodzic wczesniej bo bede miala cesarke,, a to dlatego ze mam chore oczy,, jedno -1,5 a drugie -7,5, praktycznie widze tylko na jedno oko...
kokoszka- co do kupowania i urzadzania pokoiku dla malenstwa zle mnie rozumialas kochana,, ja nie robie tego pod malenstwo.. a ten remont i tak nas czekal.. a ze jest kasa to kupujemy zwyczajna szafe i biurko rogowe... plus wykladzine wszytsko normalne nic dzicinne,, te slodkie dziecnne rzeczy - czyli typowe urzadzanie pokoiku bedziemy robili dopiero gdzies moze pod koniec marca, w kweitniu...![]()
Jak moj N je kupowal nie wiedzial ze bede partnerka jego zycia i bedzie dzidzi pozniej w drodze
ale jest bardzo zadowolonym tata
hehe...no wiec mala ulozymy w sypialni kolo nas zrobimy jej kacik i tez myslalam ze pozniej okolo roczu ja odgrodzic prawanem tak jak pisze Anulinka
Ale tak jak Kasica moj N proponuje zamknac czesc salonu i zrobic pozniej pokoj dla malej wydaje sie to dobry pomysl

Narazie bedzie z nami, nawet chce miec ja blisko;-)
az nie moglam chodzic tak bolalo
tak jakby mi ktos reke wsadzil pod zebro...nie wiem moze miesnie macicy sie napiely i byl to skurcz
mialyscie cos takiego kochane???Z dzidzia jest ok kopie od rana, ale czuje ze mi podchodzi coraz wyzej chociaz nadal skacze po pecherzu

Przy okazji. Pamietajcie żeby w ciązy nie pić nic niepasteryzowanego, czyli odpadają wszytkie soczki jednodniowe. W domu można sie napić swojego lub napic świeżo wyciskany w knajpie, ale te z butelki nie wiadomo jak długo stoją ( niby 24h) ale w tym czasie i tak moga rozwinąć sie bakterie itp.

Albo wczoraj się mąż pyta czemu mi smutno (wieczorem) a ja na to, że tak bym chciała się z nim kochać, ale mi sie nie chce. On ma przy mnie ubaw jak nie wiem.