kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
trunki o.k. tylko ilości muszą być stosowneno ale przeciez to wszystko jest bardzo delikatne... ja też już raczej do ciężkiej artylerii nie dołączę... nie ta główka![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
trunki o.k. tylko ilości muszą być stosowneno ale przeciez to wszystko jest bardzo delikatne... ja też już raczej do ciężkiej artylerii nie dołączę... nie ta główka![]()

oj m&ms mam dziś pierwszy dzień @ ale wiecie ja czasami jak mam @ to mam taką ochote że szok niestety nie dziś
wiedziałabym co i jak... czułabym się w jakiś sposób uregulowana... a tu nadal nic...nie znam tych cuksów... :-( hmmm
Powiedz nam później czy dobre
no ale przeciez to wszystko jest bardzo delikatne... ja też już raczej do ciężkiej artylerii nie dołączę... nie ta główka![]()
tak powtarzal moj profesor na obozie sportowym:-)Jak da rade coś powiedziećnie znam tych cuksów... :-( hmmm
Powiedz nam później czy dobre
(napisać)i dowiedziałaś się ile masz nowych zmarszczekwitam,
Byłam dziś u kosmetyczki. Matko ale się zrelaksowałam. zasnęłam w czasie maseczki.![]()

Aga ale Ci dobrze mnie tak brzuch napi.... że mam dość wole bez zdecydowanie ktoś kłamał jak mówił że po porodzie przejdziea ja nadal jestem bez @...
Troszkę mi już go brakujewiedziałabym co i jak... czułabym się w jakiś sposób uregulowana... a tu nadal nic...
.Nie dość ,że czekoladowe to jak zjesz pół kilo to masz bankę ;-)Na doła w sam 
i dowiedziałaś się ile masz nowych zmarszczek![]()

no mówiłam że na jednym się nie skończy dobrze że zdążyłaś napisać jakie są zanim padniesz heheAga cuksy pychotka.Nie dość ,że czekoladowe to jak zjesz pół kilo to masz bankę ;-)Na doła w sam
![]()
no faktycznie, ja bym się też tak czułaa ja nadal jestem bez @...
Troszkę mi już go brakujewiedziałabym co i jak... czułabym się w jakiś sposób uregulowana... a tu nadal nic...
a tak przynajmniej czekam co miesiąc ...pojawi się czy nie