kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
trunki o.k. tylko ilości muszą być stosowneno ale przeciez to wszystko jest bardzo delikatne... ja też już raczej do ciężkiej artylerii nie dołączę... nie ta główka![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
trunki o.k. tylko ilości muszą być stosowneno ale przeciez to wszystko jest bardzo delikatne... ja też już raczej do ciężkiej artylerii nie dołączę... nie ta główka![]()

oj m&ms mam dziś pierwszy dzień @ ale wiecie ja czasami jak mam @ to mam taką ochote że szok niestety nie dziś
wiedziałabym co i jak... czułabym się w jakiś sposób uregulowana... a tu nadal nic...nie znam tych cuksów... :-( hmmm
Powiedz nam później czy dobre
no ale przeciez to wszystko jest bardzo delikatne... ja też już raczej do ciężkiej artylerii nie dołączę... nie ta główka![]()
tak powtarzal moj profesor na obozie sportowym:-)Jak da rade coś powiedziećnie znam tych cuksów... :-( hmmm
Powiedz nam później czy dobre
(napisać)i dowiedziałaś się ile masz nowych zmarszczekwitam,
Byłam dziś u kosmetyczki. Matko ale się zrelaksowałam. zasnęłam w czasie maseczki.![]()

Aga ale Ci dobrze mnie tak brzuch napi.... że mam dość wole bez zdecydowanie ktoś kłamał jak mówił że po porodzie przejdziea ja nadal jestem bez @...
Troszkę mi już go brakujewiedziałabym co i jak... czułabym się w jakiś sposób uregulowana... a tu nadal nic...
.Nie dość ,że czekoladowe to jak zjesz pół kilo to masz bankę ;-)Na doła w sam 
i dowiedziałaś się ile masz nowych zmarszczek![]()

no mówiłam że na jednym się nie skończy dobrze że zdążyłaś napisać jakie są zanim padniesz heheAga cuksy pychotka.Nie dość ,że czekoladowe to jak zjesz pół kilo to masz bankę ;-)Na doła w sam
![]()
no faktycznie, ja bym się też tak czułaa ja nadal jestem bez @...
Troszkę mi już go brakujewiedziałabym co i jak... czułabym się w jakiś sposób uregulowana... a tu nadal nic...
a tak przynajmniej czekam co miesiąc ...pojawi się czy nie