reklama

Mamy majowe 2009

Cześć dziewczynki ;-):-)

Aguś miło, że się zapytałaś o mnie buźka....

A u mnie bardzo mało czasu na komputer np. dziś byliśmy z małą 4 godziny na dworku, i tak w sumie każdy dzień korzystamy ze słońca

A poza tym to mieliśmy dziś wypłatę, raczej M miał, ale jak porobiłam opłaty to już jej nie ma :-(, więc humor mam do bani... jeszcze do tego @ dostałam - chodzę i gryzę

Krzysiowi,Izie, Damiankowi i Wiktorowi spóźnione, ale szczere wszystkiego co najlepsze
1099454450_73e5b21f5c.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczynki ;-):-)

Aguś miło, że się zapytałaś o mnie buźka....

A u mnie bardzo mało czasu na komputer np. dziś byliśmy z małą 4 godziny na dworku, i tak w sumie każdy dzień korzystamy ze słońca

A poza tym to mieliśmy dziś wypłatę, raczej M miał, ale jak porobiłam opłaty to już jej nie ma :-(, więc humor mam do bani... jeszcze do tego @ dostałam - chodzę i gryzę

Witaj

znam ten ból przy wypłacie, ahhhhh....

nie narzekajmy na Polskę bo w Norwegi mają gorzej:-p:laugh2::laugh2:
Matysia znalazłaś już na tym allegro co chciałaś ,to wracaj...Marta,że się tak wyrażę wstawaj...

Ostatnia edycja:
Witaj Kasico!!!
a mi milutko, że tak szybko się "odnalazaś":-):-):-)

weźźźź nic nie mów o wypłatach... ehhh... ja już rzeczywiście muszę pójść do pracy, bo przestaje mnie "bawić" bycie na łasce męża... Poza tym postawiłoby nas to na maxa na nóżkach... Tyle, że ja nie chce do starej pracy wracać, a ofert żadnych w pobliżu nie ma...:confused2::confused2::confused2:

Nino - i jak odzywali się z tej pracy?
Jak nie.. to znaczy, że pewnie nie wyrobili się z paierologią, i zapewne w przyszłym tygodniu bedziesz wszystko wiedziała - nadal trzymam kciuki!!!

nie narzekajmy na Polskę bo w Norwegi mają gorzej:-p:laugh2::laugh2:

no ale tak jak pisałam... możemy Norwegów "ulepszyć" ;-):tak::-D

Mykam się wykąpać...
Nie uciekać mi stąd!!! Pisać.. pisać...pisać.. co bym miala co ponadrabiać jak wróce ;-):tak:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry