Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cesarka to świetna sprawa, leżysz, nic nie czujesz a za 10 min już dzidzia wyciągnięta :-) i dziecko też się nie męczy, nie przeciskaSheeppy jak wspominasz swoją cesarkę?Jak sie czułaś po zabiegu ?Nie chcem tak oficjalnie, ale ja chyba będę szukać prywatnej kliniki zeby mieć cesrakę.Nie boje sie bardzo bólu ale powiklłań -złamanych barków ,niedotlenienia i bólu oczywiście też.Wiem że jest dużo przeciwniczek cc na zyczenie ale nie chodzi o to jak sie urodzi tylko czy zdrowe dziecko?

... a co do krocza to z pewnoscia szybciej sie goji niz brzuch...
DokładnieI po pierwsze łatwiej ewentualną bliznę schować :-) bo czasami widać latem nad wodą , które miały cesarkę, a po drugie nic się nie sączy przez wiele dni. Jednak nie ma co uogólniać, każda kobieta inaczej przechodzi po cesarce i różni są lekarze "krawce". Ja niestety trochę się nasłuchałam nieciekawych rzeczy na temat cesarki i pewnie stąd moja niechęć do łatwego porodu.
a poza tym ostatnio mowili w TV ze kobiety ktore rodza przez cesarke ich dziecko jest narazone na wiecej chorob (m.in astma)niz te co wyszlo droga naturalna
Nie wiem ile w tym prawdy ale tak jak piszecie pozniej nie masz blizny na brzuchu i moim zdaniem krocze ci sie zagoi 100razy szybciej
Moja kolezanka ma teraz termin na 5 stycznia ale lekarz jej mowil ze moze juz urodzic, ona tez chce naturalnie i bez znieczulenia
zobaczymy jak jej pojdzie ale jestem ciekawa
. Tutaj w Grecji kobiety greckie sa bardzo leniwe wiec jak tylko cos je zaboli i porod sie "wlecze"robia ceserake i tu w szpitalach jest ona robiona od reki - bezplatna w ramach ubezpieczenia. Moj lekarz prowadzi klinike prywatna (byl ordynatorem szpitala tutaj) i bede rodzic prywatnie bo chce miec m.in pewnosc ze nie wezma mnie z byle powodu pod noz
to jest raz a dwa moj N sie zaparl a 3 duzo kosztow mozna pokryc z ubezpiecznia (ubezpieczenie pozniej oddaje pewna kwote nie calosc ale cos). Moj gin powiedzial ze moja mala ma od teraz dobre ustawienie (glowka do dolu) to znaczy ze powinnam nie miec problemu zeby w 8miechu mi sie znowu odwrocila
co do twojego brzuszka sie sprawdzilo
odpoczywaj!

Mąż już chyba ma dosyć.... Czasem jest mi aż głupio, że nie kontroluje swoich emocji
Co do wózka to ja też jestem zdecydowana na x landera xa... Oglądaliśmy z mężem i bardzo nam się podobał... Co do koloru to mi tak samo jak Tobie podoba się czerwony i niebieski ;-)
A nie wiesz kiedy bedzie nowa kolekcja??
Musze wiec czekac na wizyte u lekarza 6 stycznia... tam moze lekarka posłucha serca (zawsze mnie to stresuje gdy ona szuka tetna
). USG mam dopiero 19 stycznia...