Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wiesz ja też nosiłam plastusia w piórniku

:-)
A kiedyś mogłam się smażyć 20 min

i robi to z premedytacją...jeszcze się cieszy
;-) 
czyli nie jestem sama
jak nie śpi nie ma szans bo szaleje i wyrywa nogę...a jak śpi to albo ma coś na nogach i nic z tego
Ostatnio jak próbowałam na spaniu to i tak wyrywała noge.

...nawet jak chce podwinąć jej rękawek to robię to zanim założę bluzeczkę bo potem nie ma szans tak się wyrywa...wogóle nie lubi być trzymana za łapki....
dzieci w ten sposób okazują swoje uczucia...córeczka porostu Cie kocha
....albo uważa ze to świetna zabawa....
ale to płakaliście że śmiechu, z żalu czy ze strachu przed Twoim m?Ja płakałam, kuzynka płakała i M. płakał....impreza skończyła się w 5 min...ewakuacja gości

ja jeszcze przed ślubem usłyszałam:
"dzień, w którym każesz mi ściąć wlosy będzie ostatnim dniem naszego małżeństwa"...z metalami nie ma zartów

jak chciałam się z nią spotkać robiłam to na mieście i bez dziecka
tak wiem jestem okropna

, bedzie bedzie fotka obiecuję, ale wiesz rewelacji sie nie spodziewaj hahaha nastaw sie na cos miezy palstusiem a pokemnonem
a o co chodzi z ta choroba, reklamą hmmm nie kumam
mam pytanie - właśnie leci reklama i mi się przypomniało że miałam już dawno Was zapytać- co to jest za choroba u dziecka gdy nauczycielka prosi dziecko o podanie literki "n" a dziecko odpowiada jej na to "pierwszy, drugi, trzeci" (czy jakoś tak, bo mogłam coś pokręcić)...
Jeśli to reklama fundacji Polsat, to te dzieci są niewidome i tak literują na alfabecie Braille'a...
a ja już kiedyś wspominałam o tym, ale przemilczałyście, ale i tak się przypomnę...
na paznokcie u stóp najlepsze jest obgryzanie...
a tu Cie Mama podgryzie, a tu Cie podgryzie, a tu Cie..... i nie ma paznokci... tylko ostrożnie, żeby nie pozadzierać.... to sposób mojej babci a na wrażliwe stopki Izy Mirki idealny!

dobre....trzeba uwazac zeby paluszka nie odgryzc
aaaaaa...dam mojemu jednego kwiatka z bukietu który od niego dostałam![]()