• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dobry wieczór po długiej nieobecności. Czuje się zdecydowanie lepiej.
Postaram się troszku nadrobić moją nieobecność.

Roxy - moja Małgosia szczypie i drapie z uwielbieniem i do tego pokrzykuje bo ja krzyczę (cicho) jak mnie drapie, ładna zabawa co:confused:...
AgA - mojej też sie pazurki zawijają i jest problem z obcięciem bo wyszarpuje nóżkę/rączkę więc obcinam na raty. Ech... przyjemnie było widzieć za sobą te męskie spojrzenia:-) - nic straconego:tak::-) - w rozmiarze 40 tez można być z seksapilem:-).
tsarina - gratuluje sukcesu Pana Tsarina:-). To Iza-Mirka ma 2 prababcie???!!! Szczęściara:-).
barmanka - gratuluje samozaparcia w odzwyczajaniu nocnego karmienia! Śpiący Marcelito w wózku - rozbrajający widok:-).
nina - paskudna cukrzyca! Leczenie powinien ustawic specjalista anie lekarz ogólny. Moja mama ma cukrzyce insulinozależną, niestety cukier skacze nawet do 500 (wtedy pogotowie i kroplówki:-(
Oj, współczuję pogłębienia wady wzroku, faktycznie w tak krótkim czasie taka zmiana i dieta - zbieg okoliczności byłby dziwny...
aga km, aneteczka - moja zrobiła się butna potwornie i wymuszaczka. Krzyczy i zaciska piąstki jak czegoś nie pozwalam, wciska małe rączki gdzie się da - najczęściej do gniazdka i majstruje przy blokadach szafek... zaczyna się ujawniać temperament;-). A! Małgosia warczy (Gabi Ją nauczyła).
aneteczka - niestety jak Maluszek chodzi do żłobka to co rusz coś łapie. Gaba chodziła od 2 r.ż ale i tak łapała infekcję 1x w miesiącu - było trudno ale teraz choruje mało i infekcie są łagodniejsze.

hej hej

tak ciężko mi napisać.
takie mam zawalone dni. maskara!!! no płakać się chce. i to niczym szczególnym, poprostu codziennymi sprawami. ech.

Kasiu dzięki że o mnie pamiętasz. Zawsze mnie to roztkliwia.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
No i fajna fryzura. :tak::tak::tak:

co do butów to ja dzisiaj dwie super pary znalazłam i przymierzałam i są bossskie. Ale jakoś mój rozsądek wziął górę. Choć nie ukrywam że cały czas o nich myślę!!!!!!!! ale już was nie będę zanudzać.

Mai nadal ropieje oczko, ale mniej.
Byliśmy na basenie i było wspaniale.

aha i ja też chcę nowy biust. Mi to naprwdę ciężko patrzeć na mój, i co z tego że ma kształt jak wielkości nie ma. ech....

Florencja, to strasznie biedna twoja córka z tą nogą jest!! dużo siły życzę:tak::tak:. A jak ona sobie z tym radzi?

Mamstud, nie wyobrażam sobie co przechodzisz i co przeżywasz teraz z Andrzejkiem. Aż mi tchu brakuje jak to czytam (tym bardiej że patrzę na swojego Mikołaja i jakoś to przekładam) i naprwdę bardzo mocno pozdrawiam i, dużo sił przesylam. I wierzę że będzie dobrze.

Witajcie dziewczyny....wszystkiego dobrego na Nowy Dzień:tak:
na początek:
serdeczne Życzenia dla
Roksanki i
Filipka.....100 lat Maluszki i dużo zdrówka

Dziś będzie ciężki dzień....o 9.00 mam zebranie w sprawie podopiecznej co z nią dalej....podjęłam decyzje ze się nie odzywam:baffled: bo mój szef zawsze powtarza ze musimy tworzyć jedność... a ja mam inne zdanie...chore:-(

No i dziś fryzjer i pasemka:tak:
bohaciefko, m&m's miło Was tu widzieć:tak:

Mam pytanie czy wasze zębatkowe dzieci zgrzytają zębami? Zosia ma ledwo 3 zęby a dziś jak zaczęła jeździć dolnymi o jeden górny to myślałam ze oszaleje i za nic nie chciała przestać...

Dzień Dobry :-)

maja dostała Danonka jak narazie brak jakiś skutków ubocznych, kupiłam poziomkowo-truskawkowe z biszkoptem- pycha polecam!!!

tsarina- super, ze Izunia pieknie się rozwija i wreszcie doszło do szczepienia :-) no i gratki z nocnikowania :-)

nina2003- dziękuję za miłe słowa :-) Co do ciązy to powiem Ci, ze ja tez mam teraz taki okres, że rozczula mnie ciąża i nie mowlaki, wczoraj oglądałam filmiki Mai jak była maleńka i wiesz co już nie pamietam jej takiej maleńkij aż łezka mi się w oku zakręciła :zawstydzona/y:

aga, moniqsan- filmiki rewelka :-D:-D:-D

tikanis- no to macie teraz wesoło :-) Majucha też udaje sztuczny s,miech i kaszel i buja się przy piosenkach, ale oczywiście nie wszytskich :cool2:Cieszę się, ze wyjasniłyście sobie wszystko :-)

kasia1208- ty już sięnie chwal tak!!!! że masz takie super nocki, bo podesle ci Maję, to zobaczysz co to znaczy nie przespana nocka :-D:-D:-D, a do tego Kubusia, Julka i Jagę :-p:-p:-p. Oczywiście żartuję, strasznie Ci zazdroszczę ehhh

Kasia jakoś tak mi się przypomniało jak napisałaś o odkurzaczu .Moja znajoma po trzech ciążach to zawsze mówi,ze ma piersi stojące jak na kolanach myje podłogę.

powaliłas mnie na kolana :-D:-D:-D:-D:-D:-D

aga- oj mam nadzieję, ze po cięzkim dniu, wizyta u fryzjera będzie ukoronowaniem dnia :-) Tak Maja zgrzyta zebami i jest to naturalne dla dzieci, bo poprostu sprawdzają sobie w ten sposób coś nowego w buźce!

ROKSANKO FILIPKU-
WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO
ROŚNIJCIE ZDROWO

Witam mamusie po długiej nieobecności:zawstydzona/y:.
U nas niestety zawitały choróbska:wściekła/y:(Martuś czosnek nie pomaga:-().
W piątek Filip nieupilnowany przez tatusia zatruł się liśćmi skrzydłokwiatu.Dostał torsji,dławił się i dusił.Trochę się odwodnił więc konieczne było podłączenie kroplówki.
potem ja złapałam jakieś rotawirusowe świństwo i poległam na trzy dni:-(.Plusem jest spadek wagi, minusem wycieńczenie organizmu:sorry2:.

Chce złożyć zaległe(:zawstydzona/y:)życzenia wszystkim solenizantkom solenizantom:
Kasi i Ninie 27
Szymonkowi i Malgoss
Majce i M&m's
Julce i Słonku
Filipkowi i Kasi
Guciowi i Malince
Nataszy i Marzenie
Dianie i Kornasi
Nadii i Roxy
Julkowi i Ninie 2003
Liliance i Moniqsan
Wszystkiego naj,naj.
Dla dzisiejszej solenizantki Roksany jej mamusi Kasicy i Filipkowi KM-rosnijcie zdrowo maluchy.
Ciesze się,że wena wróciła ale przez to mam do nadrobienia jakieś 50 stron (tylko mam majowych:sorry2:).Wątpię czy uda mi się nadrobić-Filip w natarciu-ale chociaż "przelecę "wasze posty żeby wiedzieć co w trawie piszczy
Po edycji
dziewczyny przykro mi sie zrobiło,ze otwierając majowe mamusie od razu musiałam wstąpić na kolejny konflikt:-(:-(:-(.Cieszę się ze dziewczyny jednak wykazały się dojrzałością i wyjaśniły sobie wszystko prywatnie.
Przepraszam,ze nie wypowiem się na każdy temat poruszany w ciągu ostatniego tygodnia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
M&m's ty jedna zauważyłaś ,ze mnie nie ma.....muuuuuuua.
Agus dziękuję za wczorajsze info(transport czeka na wysyłkę;-))
Kasiu,Moniko przywołałyście mnie:-D:-D:-D,wczoraj słyszałam głosy ale miałam gości i same rozumiecie:sorry2:.
Roxy dziękuję za życzenia zdrowia juz wyzdrowieliśmy:-)
Marzenko-Aga apel do was -przygarniecie jedną sierotkę na wasze kwietniowe spotkanie:sorry2:
U nas remont na całego.NARESZCIE BĘDĘ MIAŁA KUCHNIĘ:tak::tak:.Co prawda kosztem wielkanocnego wyjazdu ale co tam.Będę mogła gotować i piec ciasta w ludzkich warunkach:tak::tak:.

Zapomniałam napisac Filip wazy 10400 i mierzy 76 cm,woła "tata Adam" pokazuje okno i siebie pytany o Filipa no i chodzi pchając przed sobą pchacza:-).

Ostatnia edycja:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ROKSANKI I KASICY!!!

Mmatysia - muszę przyznać, ze ubawiło mnie hasło "tata Adam" - tak jakby miał innego:-D:-D:-D i gratuluję kuchni:tak:!!! A na kwietniowe spotkanie - oczywiście szykuj się! o ile AgA się nam nie rozmyśli:baffled:... i dziękujemy za życzenia! Mua***

AgA - moje dziecię nie zgrzyta zębami, bo te górne to dopiero co się przebiły, więc póki co za bardzo nie ma czym...

reklama

Mmatysia - muszę przyznać, ze ubawiło mnie hasło "tata Adam" - tak jakby miał innego:-D:-D:-D i gratuluję kuchni:tak:!!! A na kwietniowe spotkanie - oczywiście szykuj się! o ile AgA się nam nie rozmyśli... i dziękujemy za życzenia! Mua***

No u nas też wszyscy"spłakani".On to tak fajnie woła"tata....Adam!"
Co do kuchni to na razie będzie taka przejściówka.Żeby zrobić od A do Z to musimy rwać podłogi do samej trzciny i ściany skuwać do gołej cegły.Ale to za parę lat jak zostaniemy sami to wtedy bedzie gruntowny remont całego dołu.Ale i tak się ciesze z tego co bedzie:tak::tak:

Co do zębów to Filip lada dzień będzie miał 4 nowe(dwie dolne dwójki i dwie górne jedynki).Zgrzytać nie zgrzyta ale robi użytek z tych dwóch co ma i gryzie wszystko i wszystkich dookoła:baffled:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry