reklama

Mamy majowe 2009

reklama
kasia1208- ja chetnie podrzuće Majkę, tylko nie wiem jak sobie z nia poradzisz, bo ona od obcych trzyma się z daleka, owszem usmiechnie sie jak jest u mnie , ale jak ktos ją na rece weźmie to drze się jak opętana :sorry2:, strasznie mnie to denerwuje, wyrwa się do mnie i trzyma kurczowo!

barmanka79- kobieto weź ten tort tak!!!!! anie mi tu smaka robisz w pracy :cool:

ankzoc ty się nie śmiej tylko dawać mi tu Te Wasze maluszki a szybko je nauczę spać Marzenka mi pomoże i zobaczycie jakie aniołki dostaniecie:-D:-Dale nie wiem czy dzieciom to się spodoba...co ty na to Marzenko:confused::-D:-D

nie ma sprawy! pomogę! tylko wiesz - dzieciom jak dzieciom - ale mamusie to będą płakać:-D:-D:-D

Wszystkiego dobrego dla Roksanki i Filipka

Witam się ... i zmykam

Mmatysia, witaj w klubie (rotawirus). Aż się boję to napisać .... - biedny Fifi :sorry2:
"tata Adam" no nie mogę .... a co na to "tata Jacek" :-D:rofl2: i w ogóle jak ten pirtek mówi to "adam" ... nie mogę sobie tego wyobrazić. Ale musicie mieć ubaw :tak:

Ankzoc, już dawno miałam to napisać. Wiesz, że nasze dzieci mają identyczny zestaw uzębienia? :-) U Ciebie też tak wyszły, a teraz cisza?

Miłego dnia dziewczyny!

moniqsan- tak cisza, chociaż gdzieś tam ahahahah :-D idzie jej ta 1 górna i coś wyjśc nie może strasznie sie mała męczy i cały czas językiem jeździ po dziąsłach i cmoka jak stara babcia bezzębna :-D:-D Zapewne wiesz o co mi chodzi;-).
Wsatw Lili suwaczek zębowy :-p

barmanka, agakm- a mi to objetnie byle kawałek ugryźć

reklama
Witam się ... i zmykam

Mmatysia, witaj w klubie (rotawirus). Aż się boję to napisać .... - biedny Fifi :sorry2:
"tata Adam" no nie mogę .... a co na to "tata Jacek" :-D:rofl2: i w ogóle jak ten pirtek mówi to "adam" ... nie mogę sobie tego wyobrazić. Ale musicie mieć ubaw :tak:
Mamy ubaw bo nasz maluch codziennie raczy nas czymś nowym.Dzisiaj z rana było"to... beeeee" a powiedział to gdy Adam złapał go na gorącym uczynku jak grzebał w kociej karmie.
Takich perełek mamy więcej:-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry