Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, strasznie mnie to denerwuje, wyrwa się do mnie i trzyma kurczowo!
ankzoc ty się nie śmiej tylko dawać mi tu Te Wasze maluszki a szybko je nauczę spać Marzenka mi pomoże i zobaczycie jakie aniołki dostaniecieale nie wiem czy dzieciom to się spodoba...co ty na to Marzenko
![]()

mamusię wygonimynie ma sprawy! pomogę! tylko wiesz - dzieciom jak dzieciom - ale mamusie to będą płakać![]()

i w ogóle jak ten pirtek mówi to "adam" ... nie mogę sobie tego wyobrazić. Ale musicie mieć ubaw 
sama bym zjadłabarmanka79- kobieto weź ten tort tak!!!!! anie mi tu smaka robisz w pracy![]()
tylko że mi sie piec nie chce 
może na początku i będą płakać, ale potem to będą Was po stopach całować w podzięce za pomoc ;-)nie ma sprawy! pomogę! tylko wiesz - dzieciom jak dzieciom - ale mamusie to będą płakać![]()
:-)
idzie jej ta 1 górna i coś wyjśc nie może strasznie sie mała męczy i cały czas językiem jeździ po dziąsłach i cmoka jak stara babcia bezzębna 
Zapewne wiesz o co mi chodzi;-). 
Mamy ubaw bo nasz maluch codziennie raczy nas czymś nowym.Dzisiaj z rana było"to... beeeee" a powiedział to gdy Adam złapał go na gorącym uczynku jak grzebał w kociej karmie.Witam się ... i zmykam
Mmatysia, witaj w klubie (rotawirus). Aż się boję to napisać .... - biedny Fifi![]()
"tata Adam" no nie mogę .... a co na to "tata Jacek"i w ogóle jak ten pirtek mówi to "adam" ... nie mogę sobie tego wyobrazić. Ale musicie mieć ubaw
![]()