Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Roxy, gratulacje dla Nadii!!!
roxy- i tak cicho siedzisz, zamiast sie chwalić. Gratulacje dla was dziewczynki :-)
Roxy...super gratuluje!!!!!
Roxy - GRATULACJE!!! nie mogę się napatrzeć na tą fotkę... jaka Ona jest pewna swoich kroczków - wow!!!
Roxy gratulacje dla Nadusi ( a co ja tam w tle na lapku widzę;-))

Podczytuje jak mam chwilke

nie wiem może jakoś inaczej sie to da zrobić...ale ja nie mam pojecia
ale odpukać narazie Niki nieruszył hałas.Jakiś szybki obiadek dla m sklepie zaraz,a ja jak zwykle warzywka i jakjko sadzone,jak dieta to dieta.Po obiadku trzeba na jakiś spacerek wyjść:-)
ale Nadia zasuwa
świetnie wygląda taka pewna siebie,wiadomo będzie Ci teraz trudniej ale powód do dumy megaśny
Ja dopiero będe pchacza zamawiać,bo Niki narazie tylko raczkuje,jak ją coś zaciekawi to podnosi się mocniej,ale nie martwie się bo jeszcze daje rade ją upilnować a potem to będzie masakra
tornado w domu
Ale ciesze się bo Niki sporo mówi,ma to po mamie
mama mega gaduła
Niki z nowości to nauczyła się -dadek a czasem powie dziadek.Kółko,brawo mówi i klaszcze,daj ,dać,nie ma,mama,tata,baba,na psa teściów woła Aba,kuku,bach,bam bam,i ołpa chyba wszystko ,jak narazie starczy bo jak czasem zacznie nawijać:-)i piszczeć to nam starczy
a jak mega śmiesznie wygląda ,jak składa usta do gwizdania
robi taki dziubek i próbuje ołpe naśladować,normalnie wymiekamy wtedy wszyscy ze śmiechu
ok bo pisze tylko o nas

wreszcie m ze mną jest fizycznie i psychicznie:-)u mnie już ok:-)Mam nadzieje,że tobie kochana poprawi się samopoczucie i humor!
szkoda ,że nie mozemy tego usłyszeć napewno byśmy wymiękły!super fajna sprawa
ale mi trudno przy małej było by się skoncentrować
ale u mnie jak narazie edukacja zakończona pare latek temu i póki co nieplanuje nic w tym kierunku,starczy mi średnie bo kocham to moje fryzjerstwo,i przy tym zostane
oj niemoge się doczekać jak Niki śmignie do przedszkola a ja wtedy,jak się uda myk do pracy

norma
uciekam miłego dzionka kochane

!!! Dopiero zobaczyłam to zdjęcie, bo jakoś mi umknęło.. już miałam wołać, że nie wem gdzie ono jest! Super
!!! Ach i chyba mamy takie same bodziak! U nas też takie duże
!!!
... tak, że patrząc na mój przykład - siedź w domu

!!!Filip gadulstwo ma po mniemamomatysia, wow ale Ci zazdroszczę tych pierwszych słówek Filipkamój Marcel jakoś mało rozmowny jest :-( pewnie ma to po mamusi
![]()
.Mati zaczął mówić jak miał 3 latka dlatego każdy nowy zwrot Fifcia napawa nas rodzicielską dumą
.
AgA - i ja czekam na foteczkę z fryzjerskiego wypadu:-)
kurcze... własnie doczytałam... kiepska sytuacja z tymi ubezpieczycielami... i kaską:-(
nie wiem co Ci doradzić...
AgA...oby się facet z ubezpieczalni pojawił...i kaska też![]()
*Aga*-udanego wypadu do fryzjera życze-zrelaksuj sie troszke toż to sama przyjemność![]()
AgA nie martw się fryzjerem... ja 2 miesiące marudziłam, że do fryzjera chcę iść, a jak już wróciłam to marudziłam, że mi się fryzura nie podoba... tak, że patrząc na mój przykład - siedź w domu
!!!

muszę sprostowanie napisać
facet od ubezpieczenia miał przyjść do auta z M. się umówił (o 12.00 i jeszcze go nie ma) zrobić fot. wiec M. miał pójść z nim .... a Zosia? bez opieki kiedy ja u fryzjera?