M
Marzena80
Gość
Aaaa.....Marzena widze że nowe suwaczki sie pojawiły-ładnie![]()
nudzi mi się w pracy... ale ciiiiiii.... zresztą zaraz będzie długa przerwa - to mi się nudzić przestanie...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aaaa.....Marzena widze że nowe suwaczki sie pojawiły-ładnie![]()
:-d:-d:-d;-)nudzi mi się w pracy... Ale ciiiiiii.... Zresztą zaraz będzie długa przerwa - to mi się nudzić przestanie...

tata odsypia tydzień - tym bardziej że dziś wyjątkowo idzie do pracy
a ja nie mam planów na samotną niedziele 
obiecałam cioci (siostra mojej mamy) że przygotuję dla niej całą dietę Dukana (zasady, fazy, przepisy)
i teraz ślęczę przed komputerem i przeszukuje strony
echhh takie są skutki jak się papla za dużo
obiecałam cioci (siostra mojej mamy) że przygotuję dla niej całą dietę Dukana (zasady, fazy, przepisy)![]()
!!! nie chce mi się czytać tego co dziewczyny mi przysłały... za dużo
... chciałabym - tak ładnie krok po kroku i nie za dużo
...
staram się jej pisać prostym językiem, co by szybko zatrybiła ;-) biedna ma w tym roku wesele chrześniaka swojego i "na gwałt" czegoś szuka.. poza tym chyba im jeszcze wpadnie kolejne wesele - chrześniak jej męża ;-) No i córka w tym roku ma 18-tkęto jak już przygotujesz to wyślij i mi!!! nie chce mi się czytać tego co dziewczyny mi przysłały... za dużo
... chciałabym - tak ładnie krok po kroku i nie za dużo
...
i nowy avatar widzę... gdzieś ostatnio dość podobny widziałam i też o nim m yślałam, ale mnie uprzedziłaś![]()
:-)
po Wielkanocy chyba coś już zacznę
Miałam zacząć od 1-ego kwietnia, ale przypomniało mi się że przecież są święta 

...
...
... oczywiście On tam nie chciał iść, żeby mi smaka nie robić, ale wiem, że uwielbia grandera, więc dlaczego ma sobie go nie zjeść
... i powiedziałam mu, żeby sobie poszedł, a ja Młodą nakarmię w tym czasie... ale mi się chciało takiego fast fooda... ale byłam silna!!!

witajcie Kobity...
spotkanie babyboomowe bylo suuuper:-):-):-):-):-):-):-):-):-)!!! wiecej Wam dzisiaj nie napiszę ... bo padam:-
-
-(- jutro z Kasią napiszemy Wam coś wiecej (jak będziecie grzeczne rzecz jasna ;-)
)
buziole
jak zwał tak zwał - ważne by było skuteczne ;-)to się ładnie zwie szantaż :-) ;-)

może to się wyda śmieszne ,dziś pierwszy raz posadziłam ją na nocniczeki i odrazu zrobiła siusiu i potem kupke
ciekawe czy tak odrazu załapała czy kwestia przypadku,zobaczymy co będzie jak jutro ją wysadze