monika1977
Fanka BB :)
AgA no lipa ten blog.Kabaretu zazdroszczę bo pewnie będzie ubaw po pachy. Jak znajdziesz metodę na alkoholika to daj znać bo mam takiego w rodzinie. Sił mi już do niego braknie i chyba sobie odpuszczę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fakt tez pamiętam to zdjęciea Tobie po co dieta??? ja pamiętam Twoje zdjęcie sprzed ciąży i po ciąży... po - była cię chyba połowa... więc po co Ci dieta??? ja bym się najadła!
....jednak potrzebna dieta bo po porodzie wazyłam 62kg wtedy było robione to zdjęcie teraz jestem o 9 kg cięższa:-(....i w ciuchy co wydałam na nie 500 zł....juz nie wchodze i mam bebzol:-(Boshe o co chodzi z tym sernikiem bez sera. Ja wiem że to dziwnie brzmi, ale jest taki przepis z jogurtów naturalnych się go robi.Taki bezsernikDo Pascala i innych mi daleko, ale antytalentem nie jestem
![]()
No i w końcu się uśmiałam. Kiedyś dość długo czekałyśmy na wątku xxxx na Moniq a ona na otwartym dyskutowała z kimś na temat przepisu na sernik.( w skrócie)Boshe o co chodzi z tym sernikiem bez sera. Ja wiem że to dziwnie brzmi, ale jest taki przepis z jogurtów naturalnych się go robi.Taki bezsernikDo Pascala i innych mi daleko, ale antytalentem nie jestem
![]()
:-(....i w ciuchy co wydałam na nie 500 zł....juz nie wchodze i mam bebzol:-(
ona chyba właśnie z Niną pisała o tym serniku bez sera...No i w końcu się uśmiałam. Kiedyś dość długo czekałyśmy na wątku xxxx na Moniq a ona na otwartym dyskutowała z kimś na temat przepisu na sernik.( w skrócie)