reklama

Mamy majowe 2009

halo wieczorową porą!

Roxy - ja stroju nie mam absolutnie wybranego... nawet jeszcze w kościele nie byłam o roczek pytać, ani w żadnej knajpie... nic! jestem w proszku!
a co do czapeczek to ostatnio pewna dziewczyna wstawiła nam tu link do swoich czapeczek, które robi... ja zamówiłam dwie, ale podałam adres rodziców i mama dzwoniła i mówiła mi dziś, że czapeczki przyszły i że podobno są ładne. ona robi na zamówienie - klo, fason, rozmiar. 8 zł za sztukę + 4 zł koszty przesyłki
Właśnie oglądałam te czapeczki,fajjneee:tak:
Ja dokładnie to samo,totalny proszek a to już tuż tuż:zawstydzona/y:
Ja też....chociaż bardziej chyba cała rodzina,pierwszy mały krasnal :tak:
Marzenko u was na roczek zamawia się mszę w kościele? Dobrze zrozumiałam?
:tak::tak::tak: Zamawia się...ja już mam zamówiony,dokłądnie na 9 maja:tak::-)
Ja zwykły biszkopt chce pokryć lukrem plastycznym i na nim ulepić misia w otoczeniu serduszek lub ulepie tego wariata z Ulicy Sezamkowej bo mała dziś go dorwała w sklepie i musiałam kupić, maskotkę oczywiście
Zobacz załącznik 231124
Woooowww...kobieto Ty to zdolna jesteś,ja to bym pewnie jakiegoś potwora ulepiłą z moimi zdolnościami:baffled:

Nino Witaj:-)

reklama
:tak::tak::tak: Zamawia się...ja już mam zamówiony,dokłądnie na 9 maja:tak::-)

a masz jakąś knajpę zamówioną czy w domu robisz? ile osób będzie? bo u nas ma być 13 osób i nie bardzo wyobrażam sobie robić w domu. ale boję się, że teraz to już z knajpą będzie problem, bo to maj i komunie będą właśnie na początku miesiąca...

U nas mszy się nie zamawia. Szczerze to nigdy nawet nie byłam na takiej mszy. Chyba muszę częściej chodzić do kościoła. Moje koleżanki też mają dzieci i takich mszy nie było hmmmmmmm

a masz jakąś knajpę zamówioną czy w domu robisz? ile osób będzie? bo u nas ma być 13 osób i nie bardzo wyobrażam sobie robić w domu. ale boję się, że teraz to już z knajpą będzie problem, bo to maj i komunie będą właśnie na początku miesiąca...
My robimy w domu u rodziców P,oni mają wielką jadalnie na 12 osób i tyle też będzie:tak:
Zamawiamy tylko kucharza,żeby się nie babrać w garach...wiecie że ja beztalencie:zawstydzona/y:
Takze po mszy wszyscy tam,posiedzieć można,dzieciaki pobiegają po ogródku...no i koszta mniejsze:tak:

Mmatysiu...garniturek świetny,Fifi to będzie gość:tak:

reklama
Marzenko komunie są w niedziele a Wy możecie zamówić w piątek i sobotę na pewno nie będzie problemu.
Kasia tylko że u nas Roczki są też tylko w niedziele:sorry2:

Eeee,wychodzi na to że tylko na śląsku się Roczki wyprawia:baffled:
Ja byłam w zeszłym roku u znajomych i impreza pełną gębą:tak:
Strój to do kościoła...u nas to wygląda jak chrzciny:tak::sorry2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry