Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marzenka nie denerwuj się. Tomek robił kupska 8 dni i po kilka dziennie. Najwazniejsze nawadniaj. Kup w aptece środek uzupełniający elektrolity,kleik ors200 hippa,lacidofil. Nie dawaj mleka modyfikowanego.

.Mam ciarki na plecach bo wczoraj na imprezie dziadków Filip miał je na sobie a torebkę z granulatem w kieszeni
Z noclegiem może być problem bo praktycznie możliwości łóżkowe u nas zostały już wyczerpane(zebrały się trzy mamusie):-
Mamamatysia-miło już się bałam że jestem niemile widziana na spotkańku,tak m mi powiedział,widocznie coś źle wysłałam albo przez pomyłke komuś innemu posłałam wiadomość.Jestem na etapie rozważania co zrobić,bo m uparł się że mnie odwiezie do was bo boi się ,że pobłądze czy coś a boi sie i omnie i Niki(nigdy sama nie jechałam do Katowic)no i mówi,że wróci do domku i potem znów przyjedzie po nas.Moim zdaniem to bez sensu bo daleko mamy to chyba lepiej jak by zemną u was został,ale pewnie czuje się głupio i mu niezręcznie że sam jeden będzie ,no do czerwca troche czasu jest więc coś pokabinujemyno chyba ,że macie gdzieś blisko,staw rzeke czy cóś-to oddeleguje go na ryby bo już pytał czy w pobliżu was mozna gdzieś wędkować
a teraz wracam do spraw poważnych-bardzo Ci współczuje tego stresu i stachu jaki dzisiaj musiałaś przeżyć!:-(całe szczęście ,że obeszło się bez płukania żełondka!tak jak to Barmanka napisała-nie wyobrażam sobie jak robią płukanie u takich małych dzieci!całe szczęście że nic złego się nie stało.Dużo zdrówka dla Filipka,a dla Ciebie kochana dużó siły i wytrwałości na zakupy i całą tą bieganine ,która Cię czeka

My wczoraj "świętowaliśmy" 30 rocznice ślubu moich rodziców. O południe cała rodzina wstała od stołu i uczciła 2 minutami ciszy pamięć zmarłych.W ogóle cała posiadówka odbyła sie prz właczonym TV i relacjach z przewiezienia ciała prezydenta do Polski.współczuję ludziom, którzy wczoraj mieli wesela tudzież inne znaczące uroczystości rodzinne. Ti musiało być bardzo przygnębiające.