reklama

Mamy majowe 2009

:tak:witam kochane:-)
FILIPKU wszystkiego naj naj naj naj naj najlepszego z okazji 1urodzinek.Dużo zdrówka dla Ciebie,zawsze roześmianej buzi i dużo wesołej zabawy,niech się spełniają wszystkie życzenia:tak:a kolejne latka lecą szczęśliwie i beztrosko :tak:buziaki od cioci BB i Nicol:*

Confi-no to super dom już po części ogarnięty,dobrze że ogrzewanie opanowane,jeszcze troszke i wszystko będzie gotowe:tak:Ja wcześniej mieszkałam na 4-tym piętrze,co się nabiegałam tam i spowrotem to moje:-)i kondycja była,a teraz jak jade w odwiedzinki do rodziców to troszke jestem zasapana po wdrapaniu się na to czwarte piętro:zawstydzona/y:czyli kondycja u mnie kiepska.Co do pogody to kiedyś się wreszcie zrobi fajna,mnie już też męczy ten deszcz.My dziś nadal mamy kiepską pogode:no:dlatego siedzimy w domku.

bohaciefka-miło że pytasz-Nicol ma zapalenie gardła,na szczęście nie ma kataru i gorączki.Lekarka przepisała nam Pulmeo,podajemy też Stodal i Ambrosal,zaczeliśmy podawanie od wczoraj i już w nocy była poprawa bo Niki wcale nie kaszlała,a tak to wcześniej kaszel był straszny taki odrywający.Tak się bałam o Niki bo nigdy nie miała tak strasznego kaszlu,jak słyszałam to zaraz siedziałam przy łóżeczku i patrzałam czy nie wymiotuje bo tak straszne jej ten kaszel dokuczał,kurcze i niewiem skąd to zapalenie gardła,nikt chory nie miał styczności z Nicol.

Aga km-bardzo mnie cieszy że u Jagi już lepiej ze zdrówkiem:tak:my też stosujemy Pulmeo ,no i widać poprawe.Z pracą co racja to racja-najlepiej robić to co się kocha i daje człowiekowi radość i pozwala spełniać się zawodowo,ja jak będe mogła to chcę pracować tylko i wylącznie w moim zawodzie:tak:no ale na to musze jeszcze troszke poczekać.

Monika-co do ogrzewania to się zgodze,moi teściowie mają ogrzewanie gazowe,a my u siebie na górze ogrzewamy kominkiem.Właściwie to m w Grudniu zmienił w kominku wkład na taki z płaszczem wodnym,podłonczył odpowiednią instalacje i teraz cały dom ogrzewamy kominkiem no i oczywiście teraz teście na tym dobrze wychodzą,mają niskie rachunki za gaz,bo gaz załancza sie tylko nad ranem ,albo tylko wtedy kiedy m nie rozpali w kominku.

Rany ale mam dziś lenia:no:na szczęście do południa ogarnęłam domek,dostałam takiego powera ,że wszystko posprzątałam:tak:a teraz czekam na m aż wróci z pracy bo chce jechać na solarium,kurcze karnet leży a ja wiecznie nie mam czasu wyskoczyć się poopalać:no: a pomału musze bo blada jestem jak ściana.

Nino 2003(dziękujemy za życzonka),Nino -miło was widzieć:tak:
Jeszcze troszke i spotkamy się na spotkaniu u Mamymatysia:tak:już nie moge się doczekać!!!!
miłego wieczorku mamusie

reklama
przepraszam, że wpadam tak tylko z życzeniami, ale mam podły humor

Filipku
w Dniu Twoich 1 Urodzin
życzę Ci:
mnóstwo dziecięcej radości
przyjemności w odkrywaniu świata
i samych słodkich dni!

Ja na chwilkę pochwalić wam się, że Roxi chodzi!!!!!!:-D:tak::-D:-D:-D Nie opanowała jeszcze wstawania z kucki do końca:eek:, ale najlepiej jej się chodzi na dwóch kończynach :-D:-D:-D dziś mi robiła kółka wokół stołu i cieszyła się jak nie wiem co, ale mnie duma rozpiera

A teraz życzenia dla Kasi, Szymonka, Mai i Filipka

Życzę Wam rzeki i piasku przy rzece
na wspaniałe, piaskowe fortece.
I poziomek w leśnych kotlinach,
drzew, na które dobrze się wspinać.

pierwszy_rok.jpg

Ja dalej bez komputera

Dziękujemy wszystkim ciociom z bb za życzonka,sama nie mogę uwierzyć jak to szybko zleciało:sorry2:i z rzeczy postawionych przed sobą Filipek wybrał książeczkę:szok:chyba szykuje się pierwszy ksiądz w rodzinie:-D:-D:-D.
Kasica wielkie brawa dla Roksanki:-).
Confi już coraz bliżej ładu i porządku super czekam z niecierpliwością na fotki.A co do ogrzewania to ja mam takie i uwierz mi już niedługo dojdziecie do perfekcji w paleniu nam nagrzanie wody na umycie zajmuje jakieś pół godzinki i jest wrzątek:-).
Aga super że Jaga tak szybko dochodzi do siebie,wielki buziak dla niej;-).

I kolejne życzenia dla naszych solenizantów
...

Wskoczył kotek na ławeczkę,
zdmuchnął na torcie jedną świeczkę,
i zamiauczał pięknie miał.
Teraz pobiegł bez miauczenia
żeby złożyć Ci życzenia!!!
uakah.gif

Malinka, dla Gucia
4hrr50.jpg

Marzena, dla Nataszy
29h4jn.jpg

reklama
Helllołłłł Mamusie

Nataszko i Marzenko oraz Guciu i Malinko -
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS Z OKAZJI UKOŃCZENIA
1 PEŁNEGO ROCZKU!!!
Oby kolejny rok był równie wspaniały dla Was Dzieciaczki
oraz dla Waszych suuuper Mamuś!!!
Buziaki od Cioci Agi i Jagodzi :*********************

Marzenko - powiem Ci, że ja urodziny Nataszki odbieram dość osobiście. Pamiętam jak minął Ci termin porodu, a Ty znikłaś z BB... W tym czasie zaczęłyśmy z sobą sms-kować:happy:
No i w końcu 07.05.2009 dostałam sms-ka, z wiadomością, że masz już Nataszkę przy sobie, i Obie czujecie się dobrze :-):-):-)

5mahhk.gif

dla Nataszki:

2ujhz15.jpg

dla Gustawa:

jsk77p.jpg

Kasica - GRATULACJE dla Ciebie i Sanki!!! Ależ zuch Dziewczynka!!! Powiem Ci, że akurat w przypadku Roksanki byłam pewna, że będzie chodziła przed roczkiem :tak:
29didn8.gif

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry