reklama

Mamy majowe 2009

witam kochane ja tylko na momencik

NATASZKO FILIPKU GUCIU wszystkiego naj naj naj najlepszego dla was z okazji pierwszych urodzinek!!!niech wam każdy dzień płynie słodko i beztrosko!!!niech na waszych buźkach zawsze będzie szeroki uśmiech!wszystkiego dobrego od cioci BB i Nicol:*:*:*buziaki skarby

Kasica-no brawa dla Roksanki:tak::tak::tak:zuch dziewczynka ,a nmoja panna nadal się leni i nieodzczuwa potrzeby chodzenia,nadal na raczkach!no to teraz musisz mieć oczy do okoła głowy:tak:na a że duma rozpiera to wierze:tak:bo przecież to ogromny powód do dumy:tak:
ok uciekam bo Niki mimo że chora i kaszle to krzyczy na cały dom,do potem papap

reklama
ja chciałam przedewszystkim złożyć życzenia dla Filipka (wczoraj mi się nie udało :-( )
Wszytskiego najlepszego z okazji pierwszych urodzinek!!!!!!

no i dzisiaj, dla Nataszki (marzenko tęsknię za tobą) ucałuj Nataszę na jej pierwszy roczek!!!!!!!!!!

i dla Gucia - wszystkiego naj naj naj!!!!! Malinko za tobą też tęsknię!!!!

Wszystkiego Najlepszego dla Nataszki i Gucia na ten 1 roczek.Dużo uśmiechu na każdy kolejny dzień:-) oraz beztroskiego dzieciństwa dla Was.A dla Waszych rodziców pociechy ze swojego szczęścia na każdy dzień.

witam

FILIPKU
GUCIO
NATASZKO

wszystkiego najlepszego na te pierwsze urodzinki !

samych radosnych chwil,usmiechu , duzo zabawy,zdrowka ,bo to najwazniejsze!
zebyscie byli szczesciem dla rodzicow kazdego dnia,....BUZKa dla was

ja tak na chwilke dzisaj ,Xavko wstanie ,to idziemy na urodziny,od znajomej cora ma 9 lat.

z ta pogoda to naprawde ...u nas od wczoraj rana pada ,cala noc i do teraz.

kasica gratulacje dla Roksanki,mala zdolniacha to na swoj roczek bedzie pieknie chodzila.
moj Xavko,pare dni temu sie puscil ,od tamtej pory cisza....

confi z jednej strony masz fajnie ,przez te bieganie po schodach nie musisz extra cwiczyc.

wczoraj bylam na kontroli z Xavkiem ,dobrze sie rozwija ,tylko dla mnie cos malo wazy 10,5kg.

moze przez to ze Oliver w jego wieku mial 14kg .

dostal szczepionke ,troszke zapiszczal ale nie plakal.

uciekam ,cos jeszcze w domku zrobic trzeba

Martlis kup sobie w aptece vegentalgin H. Są to leki w postaci czopków lub tabletek na bóle miesiączkowe. Ja mam bardzo bolesną @ i one mi o dziwo pomagają .Kosztują coś około 6 zl.

dzieki jak bede w polsce ,to kupie .
tak normalnie ,to ja juz niepamietam kiedy jakiekolwiek tabletki lykalam...moze ze 3 lata temu ...

milego dnia

Nataszko, Guciu
w Dniu Waszych 1 Urodzin

życzę Wam:
mnóstwo dziecięcej radości
przyjemności w odkrywaniu świata
i samych słodkich dni!

Nataszko

Guciu

Nataszo, Gustawie Wszystkiego Najlepszego w Dniu Waszego Święta...

dla Nataszy....
img_9832-e1270565652428.jpg

dla Gucia...
big-cake700.jpg

Cześć kobitki.
Najważniejsza rzecz życzenia.
NATASZO KRUSZYNO KOCHANA NA TEN PIERWSZY JUBILEUSZ ŻYCZYMY CI ŻEBYŚ ZAWSZE BYŁA TAKA POGODNA I RADOSNA,ŻEBY W TWOIM ŻYCIU NIGDY NIE POJAWIAŁY SIĘ CIEMNE CHMURY I ŻEBYŚ BYŁA TAKA WYTRWAŁA JAK TWOJA MAMUSIA(;-)).BUZIAK OD CIOCI I JEJ CHŁOPCÓW:-)
2686071364_ef2f346c79.jpg
GUSTAWIE(MAM SŁABOŚĆ DO TWOJEGO IMIENIA:-)) TOBIE ŻYCZYMY ZDRÓWKA,DZIECIĘCEJ RADOŚCI,BUZI PEŁNEJ ZĘBÓW I UST PEŁNYCH UŚMIECHÓW A NA DZISIAJ GÓRY FAJOWYCH PREZENTÓW.
madagascarzoo.jpg

Ale tu pustki:-(:-(:-(:-(.Mam nadzieje,ze wieczorkiem będzie nas więcej i posiedzicie ze mną. Zostaje sama z Fifim bo eM w spodku na gali i nie wiadomo kiedy ściągnie:baffled::baffled::baffled: a Mati wybywa do dziadków :dry:.Po prostu mam takiego nerwa,ze az mnie nosi:wściekła/y: dziecko woli się ewakuować:zawstydzona/y:.Może dla ukojenia jakieś %:sorry2:.Czekam na towarzystwo:sorry2:

Hej kochane!!! Co tu tak pusto? Czy na otwartym zostaną nam do czytania tylko same życzenia?

No masz rację pusto strasznie.
Może coś o moim slubie wtrącę.... ;-)
no więc wczoraj się popłakałam, i od razu pomyślałam że skoro wczoraj się popłakałam (zaraz powiem dlaczego) to na ślubie będę ryczeć jak Ewelina (Mamo Niki - pozdrawiam)
A poniżej powód mojego wczorajszego wzruszenia:

Załączniki

• 4587142182_bfb0e4925b.jpg
    4587142182_bfb0e4925b.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 72
  • 4587141576_8d5b96e866.jpg
    4587141576_8d5b96e866.jpg
    51,9 KB · Wyświetleń: 78
  • 4586516063_283ed24795.jpg
    4586516063_283ed24795.jpg
    45,5 KB · Wyświetleń: 80
  • 4587142852_99c034b96c.jpg
    4587142852_99c034b96c.jpg
    51,7 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Martus toż ona wygląda jak aniołek:-):-):-)!!!
Mi samej w oczach zakręciły się łezki:zawstydzona/y:.Oj będziesz miała powodów do wzruszeń.Zainwestuj w dobry tusz do rzęs.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry