reklama

Mamy majowe 2009

Matysia zamień pizzę na dodatkowe % ...działanie gwarantowane :-D
a tak swoją drogą to główka do góry...jutro będzie lepiej :tak:
Ja wpadłam na moment złożyć życzenia Nataszy i Guciowi . Wszystkiego najlepszego maluszki !!!
xgb59y.gif

M&m's Twoja Maja wygląda jak marzenie...ja sama bym się wzruszyła jakbym miała taką córeczkę :tak:
No ale mam małego zbója ,który pewnie rozbroi mnie i położy na łopatki jak tylko ubiorę mu koszulę z kamizelką :-D

ja siedzę w pracy a właściwie zaraz zbieram się do domu. Tak planowałam zajrzeć do Was wcześniej ale najpierw szef zawalił mnie kwiatami a potem musiałam robić jakieś debilne wianuszki z gipsówki na komunię :angry::angry::angry:
uwielbiam pieścić się z takimi robotkami.....grrr.

reklama
Serdecznie dziękuję za życzenia w imieniu swoim i solenzantki!!! Buziaki Kochane moje!!!

m&m's - cudnie Majeczka wygląda!!! no i ja też tęsknię... buziaki!!!

Monika - ciesz się, że jeszcze życzenia są... bo jak maj się skończy to :szok::szok::szok:

Mmatysia - mi pizza by poprawiła humor... no ale ja dalej na diecie... właśnie się zastanawiam czy zjeść w niedzielę kawałek tortu:baffled::baffled::baffled:... a Fifi jednak się dorwał do sprzętu grającego???

Aguś - och jak miło się czytało Twojego posta... wspomnienia wróciły... ach! ech! Buziaki!!!

Sylwia no ty to faktycznie masz z tymi chłopami!! naprawdę ja bym chyba nie dała rady....

Aniu a gdzie twój M się podziewa??

cholery wy przez was mam ochotę na pizzę!!
a pifffko jeszcze godzinka i sobie otworzę!! :-D

No i jeszcze raz dziekuję za komplementy o Mai. powiem wam że naprawdę nie spodziewalam sie aż takiej swojej reakcji!! Ae po prostu tak mnie wzruszył ten widok, wyglądała tak pięknie...:sorry2::sorry2:

Oj Confi, "nie ściemniaj" przecież wiadomo że z Damiego taki elegancik że jak mu założysz tą koszulę z kamizelką to zdjąć nie będzie chciał.... :-D

Ostatnia edycja:
Ankzoć wiem że ty życzenia składasz nie śmiała bym pisać inaczej,chodziło mi o to że nie masz na co dopisywać bo nic się nie działo;-).A co do tej historii z tą dziewczynką brak słów po prostu z rodzicami zrobiła bym to samo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

m&ms- mój m własnie wrócil, stawiał na działce domek drewniany, narazie zrobili szkielet! U mnie pizzy pod dostatkiem, więc zapraszam aaaaa jakbyś miała ochotę to mam sałatkę z kurczakiem z grila :)

kasia1208- spoko :p

witam dziewczynki

Jestem babolki,wcinam pizze ale stwierdzam,ze muszę zrobić zapas pepperoni,z kurczakiem ciężej wchodzi:sorry2:
Confi-Nie zamieniam pizzy na % bo jutro z samego ranka wizyta u fryzjera a po wyjsciu chce wyglądać jak człowiek.Poza tym mam jutro z przyjaciołkami maraton zakupowy muszę mieć formę na Silesię:-).Adam zostaje z chłopakami:tak::tak::tak: mam nadzieje,ze dadzą mu taki wycisk jak mi przez ostatnie dni:evil:.
Mmatysia - mi pizza by poprawiła humor... no ale ja dalej na diecie... właśnie się zastanawiam czy zjeść w niedzielę kawałek tortu:baffled::baffled::baffled:... a Fifi jednak się dorwał do sprzętu grającego???
Kochanka podziwiam Cie i trzymam mocno kciuki.Efekty już widać:-).Adam zapytał po waszym odjeździe "a dlaczego Marzena jest na diecie przecież dobrze wygląda".
Co do Fifiego to sama wiesz co było w poniedziałek:baffled:

Aniu ,szok dosłownie.

Marzenko, ja już nie wierze w Twoją nadwagę.

Moje dziecię jeszcze nie śpi.Wracalismy do domu i pospał w samochodzie.:baffled:

Ja też chce pizze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry