reklama

Mamy majowe 2009

Nataszko...Guciu...100 lat Słoneczka dla Was z okazji Pierwszych Urodzinek...Dużo Radości na codzień,Uśmiechu na Słodkich Pysiolkach,Wszystkiego Naj,Naj,Naj...Buziaki od cioci i Nadusi:-)

Dla Nataszki

number_1_with_pink_dolly.jpg

Dla Gucia

number_1_with_toys.jpg

Hej dziewczyny,przywitam się tylko:-(
Nie mam kiedy pisać,młoda szaleje,w ciągu 3 dni wyszły jej 3 zęby....reszta też się pcha:szok:
Głupieje:-(:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Kochanka podziwiam Cie i trzymam mocno kciuki.Efekty już widać:-).Adam zapytał po waszym odjeździe "a dlaczego Marzena jest na diecie przecież dobrze wygląda".
Co do Fifiego to sama wiesz co było w poniedziałek:baffled:

Marzenko, ja już nie wierze w Twoją nadwagę.

Monika - widzisz powiedział, że dobrze czyli na nie wygłodzoną :-D:-D:-D wygląda... a tak na poważnie - to ładnych pare kg mi ubyło, ale i tak jeszcze pare musi ubyć:angry: powoli zaczynam się mieścić w jakieś ubrania, ale to jeszcze nie to co przed ciążą. Zresztą przed ciążą też rewelacji ne było, ale ....

Sylwia - a Fifi jest obłędny!!!

jejku Marzenko ja cie podziwiam z tą dietą. zresztą każdego kto tak umie siebie pilnować.

Kasiu za godzinkę,, bo jeszcze Mikołaja bedę kłaść.

Sylwia, fajnie z tym wyjściem!! choć powiem ci ze ja to siły nie mam na takie zakupy. chęci tak ale sił nie. po pierwszch kilku sklepach normalnie wymiękam i dość. więc zazwyczaj moje "rajdy" po sklepach ograniczają się do wybrania 3 - 4. Ale powiem ci że ostatnio bylam w mieście (mam na myśli większe miasto koło nas) gdzie są sklepy i wogóle rozpusta :-D i kupiłam taką śliczną (no mi się tak bardzo podoba) sukienkę, że normalnie aż mi się fruwać chciało. Żadko mi się zdaża być tak zadowoloną z zakupu jak z tej sukienki. choć to taka zwykla letnia sukienka.

no w każdym razie udanego wypadu życzę i żeby chopcy pokazali na co ich stać. :-D

ja tez jestem, ja też....

właśnie zgrywam fotki z dzisiejszego spacerku z moją psiapsiółą i Olusiem.

M&m's - Kochana... mnie też ścisło na widok Twójej Majeczki - powtórzę się - ANIOŁ!!!

Marzena - buziak :***************

Mmatysia - nie kus pizzą... pleasseeeeeeeeeee

jejku Marzenko ja cie podziwiam z tą dietą. zresztą każdego kto tak umie siebie pilnować.

Kasiu za godzinkę,, bo jeszcze Mikołaja bedę kłaść.

Sylwia, fajnie z tym wyjściem!! choć powiem ci ze ja to siły nie mam na takie zakupy. chęci tak ale sił nie. po pierwszch kilku sklepach normalnie wymiękam i dość. więc zazwyczaj moje "rajdy" po sklepach ograniczają się do wybrania 3 - 4. Ale powiem ci że ostatnio bylam w mieście (mam na myśli większe miasto koło nas) gdzie są sklepy i wogóle rozpusta :-D i kupiłam taką śliczną (no mi się tak bardzo podoba) sukienkę, że normalnie aż mi się fruwać chciało. Żadko mi się zdaża być tak zadowoloną z zakupu jak z tej sukienki. choć to taka zwykla letnia sukienka.

no w każdym razie udanego wypadu życzę i żeby chopcy pokazali na co ich stać. :-D
Wrzucaj zdjęcia kiecki.
Generalnie mi sie nie chce z domu wychodzić(nogi mi siadaja od ciagłego łażenia po schodach-pozdrowienia dla Confi;-))ale za tydzień komunia a ja nadal nic nie mam:baffled:.Jak jutro nie kupie jakiegoś ciucha to siądę i będę wyć:-(

m&ms- mój m własnie wrócil, stawiał na działce domek drewniany, narazie zrobili szkielet! U mnie pizzy pod dostatkiem, więc zapraszam aaaaa jakbyś miała ochotę to mam sałatkę z kurczakiem z grila :)

kasia1208- spoko :p

witam dziewczynki

o matko, nosz tą salatką z kurczakiem to już mnie załatwiłaś!!!! ja chce sałatkę z kurczakiem.!!!!!

Wrzucaj zdjęcia kiecki.
Generalnie mi sie nie chce z domu wychodzić(nogi mi siadaja od ciagłego łażenia po schodach-pozdrowienia dla Confi;-))ale za tydzień komunia a ja nadal nic nie mam:baffled:.Jak jutro nie kupie jakiegoś ciucha to siądę i będę wyć:-(

zdjęcie to juz może jutro, bo dziś trochę już ciemno.

a co do szukania, to życzę powodzenia, na pewneo coś znajdziesz. Ale jejku jakie tutaj cuda są czasami a ja zakażdym razem żałuję że nie mam gdzie takiej założyć.

no spójż: (mi się podobają ;-) tylko gdzie ja bym w takiej chodziła, już kiedyś o tym gadałaśmy że chyba wyrzucać śmieci... :-D:-D :dry::dry: )

Załączniki

• 65235241_m1.jpg
    65235241_m1.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 42
  • 65215075_m1.jpg
    65215075_m1.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 49
  • 65230269_m1.jpg
    65230269_m1.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 44
  • 65229563_m1.jpg
    65229563_m1.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 47
  • 65228737_m1.jpg
    65228737_m1.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 45
  • 65224713_m1.jpg
    65224713_m1.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
reklama
Mmatysia - możesz przywieźć Fifiego! I Matiego też!!!! Tak fajnie się bawił z Nataszką... a ona wpatrzona w niego jak w starszego brata...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry