reklama

Mamy majowe 2009

Mmatysia,czemu ziejesz ogniem?

Martuś ,cudny ten Twój promyczek.Kopiłaś jej na to jakieś bolerko ? Wiesz,ze naszej polskiej pogodzie to nie ma co wierzyć.

ja wieczorkiem będę-czekam na walki KSW.

reklama
Mmatysia, Monia dziękuję. :rolleyes2::rolleyes2:

bolerko kupię. :-) już czatuję na ebayu. sukieneczkę kupiłam za 3 funty czyli jakieś 14 zł. :tak::tak::-):-)

MMatysia czemu masz kiepski humor?
i ja postaram się być, przynajmniej taki mam plan, jak długo nic mi nie przeszkodzi.:dry::dry::dry:

Mmatysia,czemu ziejesz ogniem?

Martuś ,cudny ten Twój promyczek.Kopiłaś jej na to jakieś bolerko ? Wiesz,ze naszej polskiej pogodzie to nie ma co wierzyć.

ja wieczorkiem będę-czekam na walki KSW.
Te walki to,to "coś" dzisiaj w spodku???Jak tak to mój M tam siedzi w pierwszym rzędzie:wściekła/y:.
A humor mam do bani bo:
-po 1 na jutro zapowiedział się czwarta partia gości roczkowych(ileż można:eek:)
oczywiscie zgadnijcie czyja rodzinka:crazy:
-po drugie chłopaki tak mi dają w kość od kilku dni, że mam ochotę podusić(to nie PMS!)
-po trzecie Filip-majsterkowicz "spierniczył "tv.I siedzę sama(winowajca śpi:wściekła/y:) bez tv,radia, z góra prasowanie wielką jak Kilimandzaro i leniem jak ze Śląska na Pomorze.A miałam ambitny plan obejrzeć kilka ukochanych filmów:baffled:

P.S Czy myślicie,że pizza i % poprawia mi humor:dry:???

Dobry Wieczór i ja zjawiam się wieczorową porą!
Wybaczcie chyba pierwszy raz nie odpiszę wam na poprzednie posty, brak mi weny! Może dziś się trochę z wami rozkręce

m&ms- wcale nie dziwie się Twoim łzą wzruszenia, Maja wygląda śliczniutko!

mamamatysia- zapraszam na pizzę do mnie, ja też dziś zamówiłam na poprawę humoru i też siedzę sama w domu!

Martuś no Majeczka wygląda bajkowo:tak:i za taką kasę:szok:.
Matysia ty to się masz z tymi Twoimi chłopakami od największego po raczniaczka ,wszyscy udani:-D:-Di bez procentów nie przejdzie.Ja jestem i troszkę posiedzę:tak:.
Ankzoć wybaczamy na życzenia nie trzeba odpowiadać:-D;-).
Ja z "cherbatką"się przysiadam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry