Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak mi dopieka to wyśle ci ich kurieremMmatysia - możesz przywieźć Fifiego! I Matiego też!!!! Tak fajnie się bawił z Nataszką... a ona wpatrzona w niego jak w starszego brata...

Ja nie......dziewczyny czy wy też tak macie, że jak pomyslicie o dniu narodzin waszych pociech to chce wam się płakać, ja jak myślę o urodzinkach Mai, że rok temu pojawiła się na świecie to zaraz mam łzy w oczach

Jak pomyślę to aż mam ciarki na plecach..brrrr.O porodzie do dziś nie umiem zapomniec.Sam fakt pojawienia sie Fifcia był celebrowany długo przed narodzinami a po porodzie to juz tylko oszalelismy na jego punkcie(tak samo jak 9 lat temu po narodzinach Matysia)
...masakra...informatyk zrobi go dopiero w przyszłym tygodniu i wstyd mi bo przez to mam duże opóźnienia z życzeniami dla naszych Pierwszoroczniaków.
ja mam pomysł...ubieraj Maje tak codziennie może jak się na nią napatrzysz to nie popłaczesz się na ślubie...może to jakaś metoda...
zobaczę jutro...

Sukienki super.Zwłaszcza 2,4 i 5 w moim typie.Gdyby udało mi sie kupić cos takiego byłabym Very Happy
sa proste, eleganckie, a jednocześnie są takie ładne.:-):-):-)-Siostro!to mamy bardzo podobny gust. bo to moje typy też!sa proste, eleganckie, a jednocześnie są takie ładne.
to my powinyśmy obchodzić to święto a nie one
.
.