reklama

Mamy majowe 2009

Jezdeeeemmmm:-) Śpi

Tak na szybciutko co zdazyłam przeczytać:sorry2:

Kasica....gratulacje dla Roksanki....i wielkie brawa:tak: Bądz dumna mamusiu,masz z czego;-):-)

Kasia....ja też chce zrobić właśnie takie losowanie na roczku ale obawiam się co może moje szalone dziecko wybrać:-D;-)
Filipek to słodkie,ułożone dziecko to wiedziało co wybrać;-):-)

M&m,s...Majeczka wygląda w tej sukieniusi pieknie,obłędnie,wspaniale.....noooo aż mi brak słów,cudowna jest...prawdziwy Aniołeczek:tak:

Mmatysia...dzisiaj w spodku walka jest:szok::szok::szok: pierwsze słysze:wściekła/y: cholercia ale "zgrzybiałam" w domu,nic nie wiem co sie na mieście dzieje:baffled:
Nawet polsatu nie mam żeby zobaczyć,wrrrrrrrrrr
ja tez chce pizzeeeee:-(

Ankzoc....ja to wiem na pewno że w niedziele to od rana będe sobie przypominała co się działo rok temu:tak: tak jakoś mam...ale płakać chyba nie będe,to był cudny dzień:tak:

AgA...dostałaś fotki??? Bo pierwszy raz wysyłałam z tego kompa i nie wiem czy się udało:sorry2:

Marzenko....jak Wam minął dzionek urodzinowy?

Nic wiecej nie pamietam za wszys.....:-D:-D:-D
Jejuu sorki ale mam jakąś głupawe dzisiaj:sorry2:

M&m,s....świetne kiecki:tak: biała mi sie podoba...zresztą reszta też:tak:

reklama
Roxy i Mmatysiu tak dotarły, dziękuję, ja odeślę te które mam jak juz będzie wszystko działać. Dobrej nocy wszystkim bo jutro do pracy . Buziaki

dokładnie!!!
Dzięki Ci!!! Ale jaja... normalnie przeczytałam to niczym jakąś opowieść fantasy....:szok::-D:-D
Ja chce jeszcze raz ten rok przeżyć!!!! ja chcę jeszcze raz mieć Małą Jadzie, baaa nawet rodzić mogę!!!!

buziak Ci za to... no i pomyliłam się tylko o 1000 stron:szok:

AgA - gratulacje z okazji 1000 posta!!!!

Aniu, AgA - dobranoc :***

Ostatnia edycja:
Ankzoc,AgA....Dobranoc:-)

Marzena...tak,zamówiłam tort jutro do odbioru....no i oczywiście kotka hello kitty:-D

Jutro fotki Ci wyśle,dzisiaj nie dam rady:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry