Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) a ja mu na to że zaczyna się bo mi czop odchodził i skurcze lekkie były. On oczywiście od razu panika, a ja na to że do wesołego miasteczka chodźmy! bo to na pewneo jeszcze potrwa. 
i tam to już skurcze takie miałam że nie mogłam stać.
jezu no polewam sie z tego....hi hi hi
o matko ale się polalam z tego opisu Agi spaceru!!!!
faktycznie jak człowiek sobie to przypomni to tak się miękko robi. ech....
a ja np. "wiedzialam" że Maja urodzi się wcześniej, znaczy przed terminem, po prostu tak czułam i już.
Ale jak człowiek już wyczekuje tego momentu, tego końca, "w końcu" :-)
jak sobie przypomnę ten dzień porodu to mis ię tak tęskno robi. Pamietam ze M przyszedł wtedy z pracy (był drugi dzień w nowej) a ja mu na to że zaczyna się bo mi czop odchodził i skurcze lekkie były. On oczywiście od razu panika, a ja na to że do wesołego miasteczka chodźmy! bo to na pewneo jeszcze potrwa.
no i poszliśmy, a potem do sklepu po bułkii tam to już skurcze takie miałam że nie mogłam stać.
jezu no polewam sie z tego....hi hi hi
No i pamiętam Ankzoc, z jej skurczami i rozwarciem. ja bym chyba ze złości urodziła.![]()
:-d:-d:-dnie no... Co jedna to lepsza!!!
mmatysia uciekła na kebaba, ty (m&m's) poszalałaś na wesołym miasteczku, hahahaha..
majówki są the best - podtrzymuję to na wieki!!!
To ile trwał Twój poród? Szybko chyba nie?

ba ,albo pod karuzelą...Nina, od kiedy dojechaliśmy do szpitala to 45 minut. Nawet nie zdążyłam ze znieczuleniem, co mnie trochę wkurzyło.![]()
a Aga, do wesołego miasteczka chciałam z Mikołajem isć, ale się okazało że już pojechali - jak się póxniej okazało - na szczęście bo pewnei urodzilabym w samochodzie....![]()

Nina, od kiedy dojechaliśmy do szpitala to 45 minut. Nawet nie zdążyłam ze znieczuleniem, co mnie trochę wkurzyło.![]()
a Aga, do wesołego miasteczka chciałam z Mikołajem isć, ale się okazało że już pojechali - jak się póxniej okazało - na szczęście bo pewnei urodzilabym w samochodzie....![]()
Matysia komentować Ci walkę,tylko ja się na tym zupełnie nie znamjak będzie Pudzian walczył to ci powiem ,który na którym leży
chcesz
![]()

jak M do 12 si e nie pojawi to będziemy wiedzieć na kim