reklama

Mamy majowe 2009

reklama
AgA - witaj ... ach te komputery.... wrrrrr... ja za niedługo też swojego daję w lepsze ręce...bo też nie działa tak jak powinien...

M&m's - a mi się podobają chyba wszystkie sukienki. W każdej mogłabym się gdzieś pokazać.

Mmatysia - uciekłaś na kebaba??? dobra jesteś, hehehe

Aniu - kurcze...a ja 2 takie dni mocno przeżywam - 3.05 (mój niezapomniany spacer) i 22/23.05...

mamamatysia- ty to szalona jesteś

kasia1208- ;-):-p

m&ms- mi się też podoba 2 i 3 :-), ciekawe czemu wczesniej nie widziałam tych sukienek, dopiero jak cofnęłam się to są! :confused::dry: Zachodziłam w głowę o jakie kiecki wam chodzi!

agakm- kochana jaki spacer? Bo nie kojarzę?

Ankzoc, Marta późnij edytowała posta i wkleiła kiecki:-p
a Aga ostatnio dawała zdjęcia za swojego maga spaceru 3 maja i myślała że już rodzi ale pomyliła sie tylko o 20 dni:-D:-D

Spoko Fifiego przyjmę....z gotówką:-D;-)
Agus mój komp ma chyba z 10 lat...pamięć to on ma najmniejsza z możliwych... jak otwieram stronę to łączy się z NASA jak mam 2 okienka otwarte to wogóle nie trybi:angry:

kasia1208- dziękuję za sprostowanie a myslałam, że tego dnia na spacerze poderwał ją Marczo :-D

aga- kochana to czas najwyższy wymienić sprzęt ;-)

Hej lasencje

Najpierw życzenia dla maluszków z okazji pierwszego roczku: Nataszko, Guciu wszystkiego co najlepsze. Radości, mnóstwa zabawek, zdrowia z okazji ukończenia pierwszego roku życia.

Marzenko gratuluje wytrwałości. No ale wkurzyłam się i to ostro. Dziewczyno przecież Ty masz wszystko na swoim miejscu i w dobrym rozmiarze:)

Marta Majeczka cudna w tej sukienusi... śliczna. Jeszcze wstaw zdjęcie Mikołaja w garniaku.

Pijecie?

A ja rok temu już od 1 leżałam w szpitalu.

reklama
Może i też tak było kilka latek wcześniej,ale to już nam Aga napisze:-D:-D

hahaha... no nie, no... Marczak cierpliwie czekał aż mi co nieco urośnie i latek przybędzie...a w sumie to poczekał rok, hehe - i dłużej już nie mógł :-D:-D:-D

a co do spacerku - Aniu - cofnij się do 3 maja... wrzuciłam tam też linka do fotek sprzed roku, a najlepszego opisu...to powinnam poszukać w postach na majowych...ale nie mialam siły, hehe... musialabym przerobic jakies 2500 stron ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry