Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

czyki nie spierniczyłam ich:-)
wczoraj byliśmy na zakupach w Zabrzu.Jechaliśmy z myślą o kupnie Niki nowego wózka-ale niestety tam nic nie było,no to mama i tatuś się obkupili,Niki też dostała nowe ubrania
A dziś wybraliśmy się do Opola i zaszaleliśmy ponownie,kupiliśmy Niki wózek jednak ten Graco,no i nowy fotelik do auta,kaski poszło sporo-no ale czego nie robi się dla bezpieczeństwa i wygody smyka.
no i rewelka że masz tam zgraną ekipe
bo dobra bezstresowa atmosfera w pracy to najważniejsze!to życze miłego leczenia
całuski dla Lili-a jak radzisz sobie z rozłąką???

Ale co tam jak Niki wstaje to zje małe co nieco i pakujemy się do autka i jade na cały dzień do mamy
to powiem Ci że mamy te same ulubone kolory
ja to z jakim kolwiek odcieniem niebieskiego miałam manie,to mój ulubiony kolor no i polubiłam też fiolet,pomału niektórzymarudzili że cała biegam na niebiesko ubranano to teraz uczepiłam się fioletu.
wczoraj mnie coś wzieło i kupiłam sobie rolki i postanowiłam że codziennie będe jeździć
albo rano jak m jest jeszcze w domku albo wieczorkiem:-)zobaczymy jak długo wytrwam:-)
)!!!

:-) - proste, szybkie i smaczne.
zbyt dużo rzeczy na głowie i takie tam....
dobrze (znaczy lekko) się go prowadzi? a powiedz mi jak sprawuję się chodniki polskie właśnie pod takie 3-kołowce? wiem że w mieście jest przekichane
bo jakiekolwiek podjazdy, np przy schodach - to są przystosowane tylko na 4 kółka...
ja sobie zawsze obiecuję - dziś idę sobie coś kupić, i jak widzę w sklepie te tłumy ludzi to momentalnie nerwa i mnie bierze
a poza tym czasem jestem "ślepa" i nic przez te tłumy nie potrafię upatrzyć fajnego
chyba się starzeje normalnie 

normalnie nawet kawy nie potrzebuje na przebudzenie 
dobra jesteś
podziwiam za chęci w ogóle 

:-):-):-)
Nic nie mogło jej umknąć

Szogun przeszedł samego siebie...wszystkie dzieciaczki grzeczne a ona wdrapywała się na ołtarz

Ja jeszcze nie zdecydowałam się jaki kupie

:-( po ciąży to jest tragedia:-(