reklama

Mamy majowe 2009

Lilianko, Julianku i Michałku, zyczymy Wam Wszystkiego Naj. Naj, Naj w Dniu Urodzin!

dla Juliana
PICT0024-3.jpg

Dla Liliany
Z_kwiatkiem_400x400.jpg

dla Michała
Zdjęcie1988-630x615.jpg

edit: monika jak mi się nudzi, to mam www.wolnifarmerzy.pl

reklama
monika a były ploty, że umarłam? :-) Żyję, żyję, po prostu dużo czasu z rodzinką spędzamy i jakoś nie ma kiedy do laptopa zasiąść... Dobrze, że Twoi chłopcy zdrowi. Nudzisz się mówisz, znaczy że Belzebuby nie takie straszne :-)

m&m's butki prześliczne!! Ależ Wam zazdroszczę tego ślubu....

nina martalis komórka wyłączona :-)

kasiu super, że Filipowi lepiej, nino przykro mi, że Dżuliano chory!!!

bohaciefka a jak Małgosia? Nie obyło się bez antybiotyku?

barmanka po co sobie herbatę 3 godziny wcześniej robisz? :-)

Właśnie oglądam jednym okiem "Uwagę" na TVN i pokazują kołobrzeski szpital.... niestety nie mówią nic dobrego...

Dobry Wieczór, przepraszam, że ostatnio wpadam w zasadzie tylko z życzniami, ale jak pisałam wczesniej mam trochę kiepski humor, niezby pasujący do atmosfery tu panującej a i nie chcę smęcić, więc podczytuję was codziennie, ale nie mam kompletnie weny do pisania. Chyba trochę wybiłam się z rytmu, w mojej dotychczasowej pracy mogłam pozwolić sobie na poranne przywitanie i pogaduszki w ciagu dnia, a teraz w zasadzie 2 razy spojrzę na zegarek i już 14 i tak mija mi każdy dzień! Praca jest fajna, mam mnóstwo kontaktu z ludźmi a z moim gadulstwem to dobre miejsce do pracy! Tylko czas pedzi jak szalony! W zasadzie wracam do domku, zawsze jest coś do zrobienie! Maja nie chce nam w ogóle spać w ciągu dnia, więc wieczorkiem jest taka marudna, że umycie jej i położenie spać graniczy z cudem a moje nerwy wiszą już na włosku czasami! Ale trzeba sobie jakoś radzić. Wiecie jakoś ostatnio wszytsko mnie przytłacza, nie potrafię się odnaleźć w rzeczywistości!

Lilianko, Julianku
w Dniu Waszych 1 Urodzin
życzę Wam:
mnóstwo dziecięcej radości
przyjemności w odkrywaniu świata
i samych słodkich dni!

Lili

Julianku

No chłopcy poszli. Lubię jak do Mikolaja przychodza koledzy, ale zawsze to dla mnie ciężkie przeżycie jest.

Monia, zadroszczę nudzenia się. :-)

Mamstud no ja to myślałam że już na snie lubisz....:-p:-p A co do bucików, to ominęła cię prezentacja Mai w ślubnej sukienczce.... to dopiero był widok...:-):-):-)

Aniu, właśnie przecztałam twojego posta. Przykro mi. I smutno mi się zrobiło. Przyznam że zauważyłam że jeszcze Cię mniej z nami, brakuje mi Ciebie, twojego spokoju i dobrego słowa. Ty nigdy się nie skarżysz, i wogóle.
Nie przejmuj się że czasem nie wbijasz się w rytm, po prostu pisz co ci leży w środku i już, a nie patrz na to czy to pasuje czy nie!! słyszysz!!!
Fajnie że praca na nawym stanowisku jest fajna. :-) a na chandrę to nic mądrego ci nie poradzę bo ja sama sobie z nią nie radzę - i bądź tu człowieku mądry...

Ostatnia edycja:
Mamstud no ja to myślałam że już na snie lubisz....:-p:-p A co do bucików, to ominęła cię prezentacja Mai w ślubnej sukienczce.... to dopiero był widok...:-):-):-)

nie no!! Ja chcę zobaczyć Maję w sukineczce!!! :-)

ankzoc widzę, że masz gorszy czas w życiu... nie martw się, marudzenie Mai na pewno kiedyś minie, a Ty poczujesz się lepiej. Dobrze, że spełniasz się w pracy, jak dla mnie to bardzo ważny aspekt w życiu.

Właśnie dzwonił mój podchmielony M, popija coś w holenderskiej tureckiej knajpie....

barmanka po co sobie herbatę 3 godziny wcześniej robisz? :-).

Ja też bym chciała wiedzieć.

Mamstud,stęskniłam się za Tobą.

Tsarina, słyszałam o tej gierce. Zaloguje się i popatrzę. Dzięki

M&M'Sik,chociaż posprzątali po sobie.

Ankzoc, kochana zestresowana jesteś zmianami w pracy. Wciągniesz się to i stres Ci minie.Trzymam za Ciebie kciuki.

ja pomarudze, człek się narobił i nawet durnego "dzienks" nie usłyszał... a po co... qwa, tylko pełen zlew naczyń do pozmywania... i qwa... i mam dość, i nie chce mi sie juz nic, ja chce do mamy....

znajomi byli i w końcu poszli sobie...

Mamstud,stęskniłam się za Tobą.

Ja za Tobą też :-)

Kurde, u babci nawet żadnego piwka nie ma... Nie mam co z rękami zrobić :-)

tsarina pomarudź, pomarudź, chociaż nie wiem jak to na trzeźwo zniosę....

a propos znoszenia! U mojej babci na balkonie na barierce wiszą doniczki na pelargonie, a w tych doniczkach... i tu się zdziwicie! Nie ma pelargonii! Siedzi sobie spokojnie pani Gołębiowa i wysiaduje w gniazdku jajka :-) Pan Gołąb codziennie rano przynosi nowe gałązki do gniazdka i zmienia panią Gołębiową żeby Ta sobie popiła i pojadła... :-) Za każdym razem jak wychodzę na fajkę to mi pyskuje :-)

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego
dla Lilianki,
Julianka
i Michasia!!!

Monia - oj a jak ja bym się ponudziła...
m&m's - śliczne buciki!!!
Mamstud - nie wierzę własnym oczom!!! Miło, że w końcu jesteś!!! Teraz znowu będzemy zwracały uwagę na nasze błędy... Mamstud czuwa nad poprawną polszczyzną...

Matur mam już po dziurki w nosie!!! To jest takie marnotrastwo czasu! Siedze tam i nic nie można robić...

reklama
ja pomarudze, człek się narobił i nawet durnego "dzienks" nie usłyszał... a po co... qwa, tylko pełen zlew naczyń do pozmywania... i qwa... i mam dość, i nie chce mi sie juz nic, ja chce do mamy....

znajomi byli i w końcu poszli sobie...
a teraz chlapnij sobie browca, a nawet dwa! a jakże - należy ci się :)

mamstud, Monika haha bardzo śmieszne :p

ankzoc, ojjj to może ja Ci mojego Marcelka podrzuce jeszcze do kompletu... ;) bo co mamy się we dwie męczyć :))))

m&m, butki extra ! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry