reklama

Mamy majowe 2009

Moje dzieciaki od paru dni bawią się razem.Bosze jaki mam spokój. Nawet nie mogę podejść bo starszak krzyczy,że przeszkadzam.
normalnie chyba sobie druge dziecko zrobię :sorry2::sorry2:

Bohaciefka, bądź ostrożna. Moja znajoma też miała chwilowy niedowład, tak jakby sparaliżowało jej połowę ciała (a stało się to podczas mycia włosów :szok:), zrobiła wszystkie badania, łącznie z tomografią głowy...wyniki w porządku, do tej pory nic się nie powtórzyło...

Tsarina, powodzenia na jeździe :tak:

Moniq, jedzono wyglądało pyyyyycha, i zapewne tak samo smakowało :tak::tak:

Monika, że Ci się chce przeglądać forum :szok::-) perełki które wyszukałaś - bomba :-D:-D ech to były czasy :-D:-D

Kasiu a jaki przepis Ci dokładnie chodziło? na ozdoby - to co podała Kasica, czy na ten lukier plastyczny?

no i na razie tyle, junior obudził się z drzemki :sorry2:

reklama
Monia tak zrobię...ja też jej strasznie współczuję i czekam na rozwój sytuacji. Teraz liczy się każda minuta z którą ta maleńka kruszynka byc może nabierze sił.:-(

Barmanko
...tym razem córcia? :-)

a tak w ogóle kurde to gdzie się wszystkie podziewacie hę? Jak nie mam czasu podrapać się po tyłku nawet i wchodze na BB po to by za chwilkę zamknąć to widzę jak posty lecą jak z górki a jak mam wolne popołudnie ( w pracy) to żadnej nie ma....:crazy:

A ja tak potrzebuję Waszej pomocy...zastanawiałam się co ubrać na roczek Damiśka no i wymyśliłam...

1z58084.jpg

ale kompletnie nie mam pojęcia jakie buty do tego pasują...zamiast rajstop ubiorę legginsy ( nienawidzę rajstop) no i mam w domu czarne zamszowe baleriny z odkrytymi palcami ...czy one mogłyby być?:confused:
szczerze przyznam ze myślałam o czymś na lekkim obcasie ale nie mam pojęcia jaki fason pasuje do sukienki w tym stylu . Chyba po raz pierwszy mam taki dylemat :confused2:
help...

Monia no właśnie ja mam ten sam problem. Kompletnie nie wiem co pasuje do takiego marynarskiego stylu. A chciałabym jakoś po ludzku wyglądać na tak ważnych urodzinkach mojego skarba. Do fryzjera nie zdążę to chciałam nadrobić ubiorem a narobiłam sobie kłopotu i kolejnych wydatków :dry:

Bosze....ja chciałabym z Wami popisać ale nie mogę bo Zofik przechodzi samą siebie jęcząc u mojej nogi...masakra. A M. pojechał na pifffo do starego kumpla.

Dziewczyny jak czytam Wasze menu na Roczki i liczbę gości to przechodzę załamanie....jesteście Wielkie...(Moniq przez Ciebie mam kompleksy:sorry2:)
Na naszym Roczku razem z Zosia będzie 6 osób:dry:...normalnie tłum...poza tym chce robić w domku letniskowym nad jeziorem i w zasadzie prócz pomysłu na tort nie wiem nic.:baffled:
Dziewczyny Mój M. uparł się na taki tort:baffled:.... co myslicie?

Sowa01034.jpg
Moja Sis.(chrzestna) chce kupić jeździk...taki...1037542025.jpg
tylko mam wrażenie ze to nie najlepszy jezdzik dla rocznego dziecka :dry:

No i prezent od chrzestnego i babci ma być wspólny:baffled: basenik i piłeczki....
Moja Zosia prócz Wigilii nie dostała żadnego prezentu od chrzestnych (nawet głupiej książeczki) liczyłam na większa kreatywność przynajmniej ze strony wujka...a może ze mną jest coś nie tak i wymyślam...ehhh....

Confi...przykro mi z powodu koleżanki....nawet nie wyobrażam sobie jak jej może być ciężko....ale myślę sobie ze ważna jest świadomość ze ma obok siebie kogoś komu może popłakać w rękaw. Sukienka śliczna myślę ze buty bez obcasa z zaokrąglonymi czubkami białe lub czarne albo biało czarne....no chyba ze fioletowe pod kolor paznokci;-):-D

Odezwę się jak uśpię Zofika

Ostatnia edycja:
Hej Aguś...Tort jest super , też o nim myślałam ale w efekcie wybrałam Słonika ;-)
jeździk faktycznie chyba zbyt odkryty jak na rocznego dzieciaczka...ja bym wybrała przynajmniej coś z pasami bezpieczeństwa.
Moja mama też kupiła rowerek ale nie wiem jaki...mam nadzieję ze pomyślała o zabezpieczeniach :sorry2:

W domku nad jeziorem..super oby tylko pogoda dopisala bo na razie to jest jakiś głupi żart z tym co się dzieje:baffled:

dzięki za podpowiedź na temat butów...chyba faktycznie zostanę przy tych co mam:tak:

nieeeeee.... panna Kalosz nie robi tych tortów, tylko akurat je oglądałam to Wam je wrzuciłam....

na jazdach była nuda... masakryczna nuda... ale fajny pomysl, moze torta w kształcie Kalosza?

reklama
Hej Aguś...Tort jest super , też o nim myślałam ale w efekcie wybrałam Słonika ;-)
jeździk faktycznie chyba zbyt odkryty jak na rocznego dzieciaczka...ja bym wybrała przynajmniej coś z pasami bezpieczeństwa.
Moja mama też kupiła rowerek ale nie wiem jaki...mam nadzieję ze pomyślała o zabezpieczeniach :sorry2:

W domku nad jeziorem..super oby tylko pogoda dopisala bo na razie to jest jakiś głupi żart z tym co się dzieje:baffled:

dzięki za podpowiedź na temat butów...chyba faktycznie zostanę przy tych co mam:tak:

Myślisz ze torcik ok ? wydawał mi się taki mało dziewczęcy a mój M. lubi prostotę...
W tym jezdziku to bardziej niepokoi mnie brak stabilnego miejsca do siedzenia...i brak oparcia z tyłu...chyba napisze smsa do Sis żeby poszukała czegoś innego
Mam nadzieje ze za 3 tyg pogoda się wyklaruje...najwyżej będzie stół stał na trasie a nie na trawce...

A tort kiedy się podaje ..na początku? czy jak już coś się zje?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry