reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

hejo,

Monia, co do komputerowej sprawy. To za dużo niestety nie pomogę. Przydałby sie wam ktoś bardziej obeznany z komputerami. Bo to co się u was dzieje, oznacza że w ustawieniach sieciowych trzeba pogrzebać, w ustawieniach routera - bo owszem działa - łacze jest , ale blokue obsługę stron www (dlatego gg np może działać), albo w ustawieniach antywirusów i zabezpieczeń włamaniowych.

Kasiu fajnie że jesteś. A z urzedami - brrrrrrrr, aż mie ciary przeszły - współczuję. Najważniejsze że załatwione. :tak::tak:

reklama
Tsarina ,jak masz pojęcie o komputerach to pomóż. Mojej sis nie chcą się otwierać strony internetowe . Modem sprawdzony na innym kompie i działa bez problemu.

a siostra ma neostradę czy coś innego? bo jak neostrada to dość często problem, że Livebox się buntuje... ale jeśli to zwykły modem, to niech siostra spróbuje w czasie,kiedy normalni ludzie są zajęci i net nie muli, np. około 12 w poludnie...

edit: no i nie napisałam o tych meblach, normalnie paranoja! nic konkretnego znaleźć nie można, nic w cenie nam odpowiadającej, szukamy trzy osobowej sofy rozkładanej, żeby powierzchnia spania była minimum 130 szerokości na 197 długości w cenie do 1000zł i lipa... jutro dalszy ciąg poszukiwań...

Ostatnia edycja:
Martuś ,ja tez pomyślałam o połączeniach sieciowych i powiem jej żeby to jeszcze raz sprawdziła bo pewnie coś przeoczyła.Komputer przeskanowany antywirusem i nawet antywirus zmieniony.

Kasiu,ja wszystkie urzędy obskoczyłam w wakacje i na drugi dzień miałam zrobione dokumenty z US a ZUS w ciągu tygodnia przysłał mi do domu.

Tsarina ,ma play . Sprawdzała w różnych porach dnia i nawet do nich dzwoniła.

Ostatnia edycja:
Martuś ,ja tez pomyślałam o połączeniach sieciowych i powiem jej żeby to jeszcze raz sprawdziła bo pewnie coś przeoczyła.Komputer przeskanowany antywirusem i nawet antywirus zmieniony.

Kasiu,ja wszystkie urzędy obskoczyłam w wakacje i na drugi dzień miałam zrobione dokumenty z US a ZUS w ciągu tygodnia przysłał mi do domu.

Tsarina ,ma play . Sprawdzała w różnych porach dnia i nawet do nich dzwoniła.

to nie wiem, może powinna na którymś z for komputerowych loga sprawdzić? potrzebny program HiJackthis a potem postępować wg wskazówek...

a jak mi się tak kiedyś zrobiło, ale u nas było pewne że to problem z otwieraniem stron www, bo internet na kompie był (np, w postci gg), to właśnie to było coś z ustawieniami routera, i mój znajomy, wiem że w przeglądarce tam gdzie normalnie wpisuje się adres strony www, wpisał, numer IP, poprostu numer IP, bez niczego więcej ( o ile dobrze pamiętam, ale mogę się mylić), i w ten sposób, wszedł w konfiguracje czegoś tam, i w każdym razie tam to załatwił. Wybacz brak dokładniejszych danych.

Kasia, albo perfidnie nas okłamuje ;-) , albo zasnęła w wannie.

reklama
no ja pifffko!

dołączysz????

edit:
ehhhh, chyba sama wypiję jednak... trudno...
może jutro jakieś spotkanie klubu AA???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry