mamstud
Luty 2004, maj 2009
Hallo!
nie idzcie spać!!!
Pije ktoś?
a co pijemy? :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hallo!
nie idzcie spać!!!
Pije ktoś?
Dziś byłam z Niki u kumpeli na 2urodzinkach jej syna,nawet fajnie było :-)Niki szalała z jej 3rojgiem urwisiątek.Nawet dziś zaliczyła swoją pierwszą kawke ,tzn wylała na siebie fusy z kawki i wielce się dziwiła co to?agent mały.
To chyba tylko unas możliwe!!!tyle że mała dawno była zaszczepiona zanim przeczytałam.
!!!!skarb dziewczyna!wie że mamusia senna to pozwoliła mamie pospać,oby każdego dzionka wywiązywała się z danej umowy.No to faktycznie Mikołaj wcale tak mało lekcji nie ma.
umnie nadal pochmurnie ale jakoś staram się otym nie myśleć i przyjmować dzień takim jakim jest!Jutro wieczorek zapowiada się ciekawie oby nic mi go nie zawaliło
tyle spraw i problemów a ty zawsze dla nas znajdziesz czas!to miłe!!!!Ja również gratuluje 1000posta
no teraz już troszke więcej!ale zapomniało mi się wcześniej pogratulować
Życzę jeszcze raz dużo dużo zdrówka dla Kamilka ,oby szybko to paskune zapalenie poszło precz!!!!trzymajcie się ciepło:*
ale jednak wole antybiotyk dobrać do końca coby mi się nie wróciło.Ale jak tylko go skoncze to zasiadam z tobą do piwka czy winka
a ty kochana wypocznij przez noc co by jutro znów była siła ażeby nadążyć za szogunkiem kochanym:-)Moja panna miała ostatnio 39.5 gorączki a mimo to miała powera na psocenie ,normalnie dziecko nie do zdarcia z tej mojej psotnicy:-);-)A teraz słodko śpi ,dzisiejsze psotowanie z dziećmi zrobiło swoje:-)Ale mam radoche bo Niki była cała happy
Znajoma u której byłam ma 3-je urwisów ,dziewczynka i dwaj bracia,jak rozrabiają to razem ale jedno drugie mocno kocha,napatrzeć się dziś nie mogłam ile takie małe smyki mają dla siebie czułości i braterskiej miłości,super sprawa mieć rodzeństwo