Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a kiedy dokładnie masz urodzinki?czyżbyś była z października tak jak ja?:-)Kochana bardzo Ci wspólczuje tej traumy którą dziś przeżyłaś
Biedny Filipek tyle musi się nacierpieć,a to mały kaskader
Mam nadzieje że rana nie będzie sie otwierać i ładnie oraz bardzo szybko się zrośnie i zagoi
Trzymam kciuki za wypalenie i rychłe pozytywne załatwienie spraw związanych z załatwieniem interesu
Ja obstawiałam jakiś prywatny klub malucha bo kiedyś cośik wspominałaś-a jak napisałaś że miejsce dla wszystkich-to obstawiam jakąś restauracje czy tp.Takrze kciukasy mocno zaciśnięte
z niecierpliwością czekam na fotki małego aniołka:-)
ech te nasze pociechy potrafią dać nieźle w kosc aa czasem są tak przesłodkie że człowiek wymięka
ciężki język do nauki!wierze ,że jesteś dumna takie fajne skarby to każda mama była by dumna
A te same spostrzeżenia maiałam po obejrzeniu filmiku-że niunia fajnie się bawiła a mama jej tu gitare zawracała
A te kolorowe Kubusi Puchatki i inne to są takie piankowe zakupilismy to w Castoramie ,przyklejane są na takiej taśmie dwu stronnej-jak Niki się urodziła to tam stało łóżeczko i przykleiłam to nad łóżeczko i tak zostały do dzisiaj ,szkoda mi było zrywać.Bardzo współczuje że Majeczka tak się uderzyła:-(dla każdej mamy widok krwi u dziecka to straszne!Nasza łobuziara ostatnio też lekko przegryzła sobie warge jak m ją pilnował,mnie nie było w domku.
Mam nadzieje że Jaga szybciutko wyzdrowieje i te paskudne dolegliwości miną
leki napewno pomogą szybko.Dużo wytrwałości dla Ciebie bo z tą dietką zapowiada się cieżko.
i czekamy na wiadomość jak było,jak dobrze pamiętam to dziś zaczynasz(piatek)buziaki dla szogunka
Nic uciekam bo oczka mi się kleją.Dobrej spokojnej nocy kochane
szczególnie tobie Aga.
ale musiałaś nieźle się nagimnastykować żeby go znaleźć.Monia z tytmi butelkami w piekarniku dobre
ach dziecięca pomysłowosc nie ma granic
:-)
. A co do kwiatów, ach... rozmarzyłam sie:-)
A jagoda ma takie akcje od zabków czy moze ma grype żoładkową?
ale takiej ochoty mi narobiłyście ,że nie było wyjścia.A Filip je wcinał z prędkością światła i krzyczał ciągle jeszcze
.Moni Marzenko jak jadłam dzisiaj obiad to myślałam o tej waszej diecie Dunkana i że całe moje danie to same zakazane rzeczy...ale co tam i tak zjadłam i nie było to Marto 5 sztuk
.