barmanka79
Deus Dona Me Vi
mamstud, niech mnie Twój m zaadoptuje plisss, na pizze się nie połaszę, ale za chińskim żarciem oddałabym życie :-)

a tak serio, to czy nosisz okulary? Dzieci często płaczem reagują na ludzi którzy nosza okulary...
) grzebanie w kiblu..bo nie wiem czy pamiętasz raz pisałam że szczotką od kibla chciał szorować sobie zęby. Doszło do tego że szczotę musieliśmy wysoko stawiać na półce
Ale za to notorycznie wyrzuca wszystko do kosza - łącznie ze swoją butelką od mleka, czy bidonu od picia. Zawsze przed wyrzuceniem śmieci muszę przejrzeć zawartość kosza 
mamo Niki, a ty co na dietę chcę przejść?

spadam bo dzieciak w kuchni ma samowolkę, aż boję się tam zajrzeć

haha dobre.Pani fryzjerka była jednak tak inteligentna ,że zaczęła go obcinać od grzywki i wszystkie włosy znalazły się na lizaku.Drugiego na zapas nie miałam i wtedy zaczął się horror.

krejzolkakocham mu robic irokezy a on ma tak fajnie podddatne włosy ze na byle czym mu sie zrobimaszynka na króciutko nie dałabym go
![]()

Moja siostrzenica wyła na mój widok przez pierwsze 1,5 roku swojego życia. Poznała się na mnie czy co?

a tak serio, to czy nosisz okulary? Dzieci często płaczem reagują na ludzi którzy nosza okulary...
mojemu przeszło (na razieHej!Właśnie wyciągłam z klozetu jego czapkę i szczoteczkę do zębów![]()
) grzebanie w kiblu..bo nie wiem czy pamiętasz raz pisałam że szczotką od kibla chciał szorować sobie zęby. Doszło do tego że szczotę musieliśmy wysoko stawiać na półce
Ale za to notorycznie wyrzuca wszystko do kosza - łącznie ze swoją butelką od mleka, czy bidonu od picia. Zawsze przed wyrzuceniem śmieci muszę przejrzeć zawartość kosza 
mamo Niki, a ty co na dietę chcę przejść?

a co się mama dziwiszmój starszak mnie rozbraja.Oglądamy zdjęcia zwierząt w albumie i na zdjęciu żółw lądowy który pije wodę. Starszak mówi,,mamo ,to żółw wodny''!!! Ja mówię ,,pewny jesteś ,że wodny?'' On mówi,, tak wodny bo pije wodę''.![]()

spadam bo dzieciak w kuchni ma samowolkę, aż boję się tam zajrzeć

maszynka na króciutko nie dałabym go