reklama

Mamy majowe 2009

Witam.
Już dawno po obiadku,dzisiaj zapiekanka ziemniaczano mięsna,wyszła wyjątkowo pyszna:tak:.
Aga współczuję Twojej sis:-(i znowu nikt się nie znalazł do pomocy...to przykre.
Matysia Fifi zawsze znajdzie sobie sposób na nudę:-D.
Mama Niki Ja puki co też sama obcinam młodego,i nawet jakoś mi to wychodzi...ubzdurałam sobie fryzurkę taką dłuższą,więc podcinam tylko tył, grzywkę i co nieco koło uszek.

reklama
kasia1208 Ja tez sama obcinałam małego, ale więcej się o wkurzałam niz to było warte:-p. Obcinałam go przez 2 dni tak się wiercił i buntował. bo mu wszystko do oczu leciało:-p
mama Niki Ty jesteś fryzjerka, wiec Twoja córa ma dobrze mój nie miał takiego szczęścia:-p

hej hej,

jak mija wam dzień?

Monia przyznaj się coś odpisała "konsultantowi" za piewrszym razem? :-D
i ile kosztuje to żelazko?, bo nie chce mi sie sprawdzać... :-p

Aga, straszne co spotkało twoją sis. :no::no:

Mmatysia, podziwiam pomysłowośc i energię Filipka. :-)

u nas śliczna pogoda, :-) pewnie znowu pójdziemy na plażę, bo niestety z parku ciężko mi dzieci wyciągnąc. :dry:

Monia, że też ci się chciało - szacun. :tak::tak:

a cena żelazka - no nie powiem - :szok::szok: !!!!

a barmanko, pytalaś o te pampersy. No wiec przyznam się że ja nie wiem. wiesz ja zawsze wchodzę biorę to co zwykle i nie patrzę dookoła. :sorry: a na dodatek przyznam że na ostatniej promocji w tesco tyle tego kupiliśmy że nie kupujemy i cały czas mamy zapas. ale jak będę jutro w sklepie to spojżę. :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
nie chciało mi się , byłam zmuszona.

mój starszak mnie rozbraja.Oglądamy zdjęcia zwierząt w albumie i na zdjęciu żółw lądowy który pije wodę. Starszak mówi,,mamo ,to żółw wodny''!!! Ja mówię ,,pewny jesteś ,że wodny?'' On mówi,, tak wodny bo pije wodę''.:szok::szok::-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry