monika1977
Fanka BB :)
Właśnie zajadam batona i mam zamiar iść spać.Ja też się żegnam.pa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie zajadam batona i mam zamiar iść spać.Ja też się żegnam.pa
Barmanko masz suwaczek ze strony maluchy.pl! Przeczytaj post moniki! stronka jest zagrożona :-)
zagląda zaglądaKtoś tu nie zagląda do moderatorni.![]()

poza tym dostałam info od aniaslu że admini maluchy.pl zażegnali problem i wsio jest ok 

nie ukrywam,ze odkąd ślimaki zniknęły łatwiej mi wypuścić go na plac przed domem
ejj a może Wasze dzieci mają wrażliwe podniebienia i chcę skosztować francuskiej kuchni?;-)Mmatysia,witaj w gronie fanów ślimaków. Bosze ,ile ja się wnerwiałam na to dziadostwo.

a może masz możliwość rwania zębów pod zupełną narkozą? Być może w twoim przypadku ten zabieg jest refundowanyNa razie lecze zęby, we wtorek najgorsze rwanie z możliwych. Dentystka tak mnie nastraszyła, że już nie jestem pewna czy chce te korzenie rwać![]()

przyleć do mnie i tez mi w szafie poukładasz, ok? ;-) bo ja tylko dorzucam na kupkę na tzw "****ł pies" i obiecuję sobie że w piątek posprzątamw szafie zrobiłam malusi porządek,
i tak od kilku piątków
Dasz się przekupić za pizze? 

też tak myślęm&m's ściemniasz coś...

praktyka czyni mistrza 

Gaba ciągle chodzi i woła: taaatuuśśśś!! taaatuuśśśś!![]()
dla każdego coś miłegopierwszego dnia, Maja chodziła i szukała M!! tylko że ona woła na niego "maaaaaama".![]()
![]()

faceci, coo?Jutro jedzie do mamusi i dopina wszystko na ostatni guzik. Moimi ręcoma![]()

a wpisowe to gdzie??Mamstud - podanie, życiorys, 3 zdjęcia na jasnym tle bez nakrycia głowy i rozpatrzymy wniosek!

a może stwórzcie sobie nowy?Mamy ten wątek na innym wątku ale Mama Niki i Umi tam nie wejdą. Przeklejamy go na otwarty?
co by wszystkie od początku miały równe szanse ;-)

a weśśś nic nie mówo matko, ale dobry hamburger był...![]()
mi się chyba @ zbliża - w końcu
- bo wcinam wszystko jak odkurzacz, nawet jak nie lubię to i tak jem 
przyleć do mnie i tez mi w szafie poukładasz, ok? ;-) bo ja tylko dorzucam na kupkę na tzw "****ł pies" i obiecuję sobie że w piątek posprzątami tak od kilku piątków
Dasz się przekupić za pizze?
![]()

też tak myślępraktyka czyni mistrza
![]()

, że miałam upiec dziś drożdżowe.
ech....to pierwszeale to znaczy że tak dużo ściemniam że już jestem mistrzem, czy że jeszcze mi tej praktyki brakuje? ;-)![]()
![]()

wieczorkiem m szybciej wyszedł z warsztatu i skoczyłam na basen i saune:-)
to ja będe na 1miejscu:-)Fakt ja niewiem dlaczego jeszcze nie mam tam dostępu jak ja taka godna zaufania osoba jestem
i Matysia tez wpadła:-)
no pannica się z zSanki zrobiła jak niewiem co!!!!no to fajnie mówi ,my padamy bo Niki podłapała -"o Jezu"albo o ludzie i tak lata po domu i gada
no to trzymam kciukasy mocno zaciśnięte napewno operacja przyniesie oczekiwane przez Ciebie skutki-będzie dobrze
zjedz i za mnie jakiegos dobrego ,bo ja to teraz zresztą potem też moge pomarzyć o takim jedzonku.Fajnie że m wraca nie będziesz już tęsknić
Ja też nie znosze jak m nie ma bo bardzo tęsknie.Fajnie Maja tate woła ,a moja najlepiej prosto z mostu -Tomek ,tata też ale z rana odrazu jest Tomek Tomek jak widzi że go w łóżku nie ma
agentka mała .
nie jest zła ,dziś dosżły warzywa takze super:-)jedynie m mnie wpienia jak chlebuś sam piecze to ja go tylko sobie powąchać moge i pokukać jaki ładny
a jak narazie nic mi nie b rakuje daje rade.Tylko mnie przeraża że ta dietka będzie długo bo przeciez potem ta stabilizacja za kązdy stracony kg,ale jak zaczęłam to i skoncze jak waga pokaże 55kg i bynajmniej z zakupów nie wróce wściekła że same małe rozmiary:-)oby.
bedzie nam raźniej

no ale.Czyżbyś robiła ten słynny szpinakowy sos Confi?ja go jeszcze nigdy nie testowałam ,ale wiem że m nie gustuje w szpinaku ja zjem ale zależy jak i w czym zrobony:-)nic uciekam jeszcze poszukać jakiegoś fajnego stroju kąpielowego z miskami jednoczęsciowego ,choć na allegro nic fajnego nie znalazłam także niewiem gdzie na necie znaleźć.Miłego dzionka:-)