reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dobry wieczór.

Barmanko moj prezent:
Smart FourFour forfour 1.5l 80 (Klim Benzyna 2006r.
tylko mój jest złoto-srebrny.Jak wróci z lakierni to wrzucę fotkę w realu;-)
Dzięki za gierkę:-D:-D:-D-poćwiczę
Mamstud pomimo szczególnego czasu zadumy życzę udanego weekendu

hej hej,

dzidziuś mi tak od rana szaleje w brzuchu. :-) że czuję go już ręką przez skórę. :-) ale fajnie :-)
:-):-):-)

o matko, Barmanko łączę sie w bólu. u mnie to samo! leje, ciemno, pochmurno. normalnie spać mi sie tak chce że szok!
Tym razem u nas 18 stopni i piękna złota jesień:-).Jutro na groby pomykam w czółenkach:-).A ja chciałam kozaki kupować:cool2:
A tak w ogóle to ja jestem dzisiaj mega:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Poza tym jem pożegnalna pizzę:-(:-(:-( i ostatnie%...buuuuuuu

Ostatnia edycja:
Mamatysia fajne autko, kolorki też fajne Czekam na fotke w realu ;-)

Ememnsik Ty grubo :szok: chyba grubych ludzi dawno nie widziałaś :-D

Ja wczoraj i dziś byłam u babci w Wawie, poszaleliśmy za to jutro nie ruszam się z domu :tak: No może do T na obiad co by przy garach nie musieć stać ;-):-p

Wklejam wam filmik z wczoraj, jazda z moim "aniołkiem" pociągiem:

[video=youtube;m12jHjEy0Ic]http://www.youtube.com/watch?v=m12jHjEy0Ic[/video]

W ogóle dziś rano miałam niezła przygodę.
Budzę się z małą z nami na łóżku pytam się M "Co ona tu robi?" a on na to "Jak to co? Przecież sama ją z nami położyłaś" zonk bo ja tego nie pamiętam:zawstydzona/y:.
Poszłam do WC patrze na dekoder dochodzi 6 myślę a jeszcze godzina do pobudki małej. Zdążyłam przyłożyć głowę do poduszki, a ta wstała i rozrabia - no myślałam, że coś mnie weźmie. M zrobił jej jeść a ja w tym czasie patrze na komórke i znowu zonk - przecież czas przestawiali dekoder sie sam przestawił a ja zapomniałam o tym całkowicie

Barmanko moj prezent:
Smart FourFour forfour 1.5l 80 (Klim Benzyna 2006r.
tylko mój jest złoto-srebrny.Jak wróci z lakierni to wrzucę fotkę w realu;-)
Dzięki za gierkę:-D:-D:-D-poćwiczę
świetne autko :tak::tak: takie typowo kobiecy, malutki, zgrabniutki. Bardzo mi się podoba :happy:
Z gierką ćwiczyłaś? Ja spróbowałam raz.. :sorry::sorry: no i powiem że taki ze mnie kierowca że uuuu :zawstydzona/y: nawet na gierkach nie wyrabiam :confused2:

Poza tym jem pożegnalna pizzę:-(:-(:-( i ostatnie%...buuuuuuu
niesprawiedliwe, prawda? :sorry: nie no ja rozumiem że kalorie są w pizzy, słodyczach..no ale żeby w % :frown: :frown:

Kasica, a wy taki duży przedział mieliście dla siebie? Przynajmniej Sasanka miała się gdzie wybiegać :tak: Bo z moim synalkiem jazda gdziekolwiek to jest łuuu wyższa szkoła jazdy.. jeszcze w wózku jak siedzi to ok (w autobusie), ale jak jest w swoim foteliku (w aucie) to normalnie małpiego rozumu dostaje ...

Dobra mykam spać.. jutro landlord przychodzi - dobrze że do pracy idę i nie ja z nim będę gadać bo normalnie nie ręczę za siebie :no: tylko gada a nic nie robi:crazy:

A wiecie że w Irl nie ma/nie było dziś Wszystkich Świętych? podobno obchodzi się go w innym dniu, jak nie zapomnę to jutro się zapytam kiedy..Więc ten dzisiejszy dzień nie był dla nas taki smutny jak zazwyczaj...

reklama
Witajcie ja sie troche nie odzywałam, bo rozjazdy i małydały mi w kosć. Ogólnie musze sie pochwalic, że Kacper juz nie chce przychodzic do nas do łózka wystarczyła jedna noc, ale za to ja chodzę jak zombie... Takie akcje ww nocy odstawia ze nawet picie nie pomaga, jestem tyko ciekawa czy to zęby czy moze cos innego. Kupilismy mu syropek z melisy ale to za przeproszeniem gucio pomaga, a ja jestem na skraju pomieszania ze zwariowaniem. No dosłownie mam serdecznie dość i nie wiem co robić:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry